Pocetna » O nama

Internet portal "KudaNaOdmor.com" zaživeo je 2004. godine i od tada se trudi da posetiocima pruži besplatne informacije najrazličitijeg sadržaja, koje će im pomoći pri odluci, kako i gde da što kvalitetnije provedu trenutke odmora.

U 2009. sa novim redizajnom dolazi reorganizacija rubrika i uobličavanje ideja stečenih tokom skoro pet godina postojanja i rada. Iskustvo i znanje koje smo za to vreme stekli, kao i velika želja da postanemo lider u oblasti internet portala koji se bave turizmom, garancija su da naš ambiciozni tim može da ispuni sva vaša očekivanja i zahteve.

U današnje vreme savremen čovek uglavnom nema dovoljno vremena koje će provesti u potrazi za pravim izborom, kada su u pitanju različiti događaji i lokacije za prijatan odmor. Brz tempo i dinamičnost života zahteva još dinamičniji portal, koji će za veoma kratko vreme provedeno na portalu "KudaNaOdmor.com", odgovoriti na sva Vaša pitanja. Upravo to je razlog što smo za Vas, na jednom mestu, sakupili sve korisne informacije u vezi sa bilo kojim aspektom turizma.

Naša misija je da pružimo što kvalitetnije informacije, vezane za trenutke ličnog odmora, provoda, satisfakcije, zasnovane na načelima poslovne efikasnosti i visokog kvaliteta.

Tim portala "KudaNaOdmor.com" čine ljudi sa znanjima i veštinama koje visoko cene naši klijenti i saradnici. Utemeljeni smo na principima organizacije koja uči i sposobnosti brze adaptacije turbulentnim uticajima okoline. Uvek ćemo se ponašati kao odgovoran član društva vodeći računa da naš održivi razvoj bude usklađen sa interesima šire zajednice.

KUDANAODMOR.COM je prema februarskom izdanju casopisa PC-PRESS uvršten u TOP50 sajtova, u kategoriji "Sport i avanturizam" za 2009. godinu. Lokacija namenjena onima koji traže odmor iz snova. Tu ćete naći pre svega vesti iz oblasti turizma, registar turističkih agencija, pregled aranžmana u zemlji i inostranstvu, informacije o sajmovima kao i informacije o interesantnim destinacijama u Srbiji i van nje. Posebne sekcije namenjene su izboru pravog mesta za letovanje, odnosno zimovanje.

TOP 50 2009 KUDANAODMOR.com uvrsten u TOP50 sajtova prema casopisu PC PRESS za 2009. godinu