Pocetna » Marketing
 

Od samog početka ideja našeg "KudaNaOdmor.com" tima je da usaglasi zahteve oglašivača (klijenata) i posetilaca .

Sadržaj portala "KudaNaOdmor.com" je jedinstvena kombinacija sveobuhvatnog turističkog vodiča i servisnih (info) stranica. "KudaNaOdmor.com" tim je uvek u potrazi za novim informacijama vezanim za najinteresantnije destinacije, manifestacije i cene svih ponuda u tom trenutku.

Zahvaljujući našim naporima i poslovnoj politici, kao i izuzetno visokoj prosečnoj posećenosti na teritoriji Srbije, broj zadovoljnih klijenata iz dana u dan se povećava...


Kompletan CENOVNIK OGLAŠAVANJA na web portalu "KudaNaOdmor.com" možete preuzeti OVDE

Radijsku reklamu kudanaodmor.com V.0 možete preuzeti OVDE
Radijsku reklamu kudanaodmor.com V.1 možete preuzeti OVDE
Radijsku reklamu kudanaodmor.com V.2 možete preuzeti OVDE
Radijsku reklamu kudanaodmor.com V.3 možete preuzeti OVDE


ZASTO SE REKLAMIRATI NA INTERNETU?


1. Zato što ulaganje u reklamu na internetu koja postiže dobre rezultate predstavlja investiciju visoke ekonomicnosti. SEO & Seo optimizacija i reklama na internetu je finansijski mnogo povoljnija od reklama na ostalim medijima (TV, radio, časopisi ...).
Ukratko: Smanjuju se troškovi kroz unapredjenje poslovanja firme.

2. Zato što time Vaša firma zauzima stratešku poziciju na tržištu čime čuva stare i pridobija nove klijente, a time održava konkurentnost. Stalno prisustvo na internetu kroz razne aktivnosti gradi imidž moderne, pouzdane i jake firme. Preko Interneta možete lako ispitati želje i potrebe vaših kupaca.

3. Zato što istraživanja pokazuju da većinu korisnika interneta sa teritorije Srbije čine domaćinstva sa primanjima iznad proseka, što predstavlja karakterističnu ciljnu grupu koja sebi može priuštiti ono što čini vašu ponudu.

4. Zato što internet reklama ima veliku efikasnost zbog načina na koji se plasira velikom auditorijumu. Reklama u obliku banera (sličice odredjenih dimenzija) prisutna je pred očima posetioca internet strane na najupadljivijoj poziciji.

5. Zato što su važan deo internet auditorijuma u svetu kao i u Srbiji ljudi na vodećim pozicijama u svojim preduzećima i organizacijama. Oni, izmedju ostalog, internet koriste i kao mesto za nalaženje informacija o svojim novim potencijalnim partnerima kao i o konkurenciji.

Broj korisnika Interneta u Srbiji i Crnoj Gori je 1 milion (izvor: CeSID, decembar 2005). Broj korisnika Interneta u svetu je 1 milijarda.