Pocetna » Letovanje » Egzotične Destinacije » Kemer
 
Egzotične Destinacije | dodato 06.08.2009.
Detalji
Samo naselje Kemer, moderan je grad sa 25.000 stanovnika. Prirodni atributi ovog kraja bili su razlog razvoja manjih turističkih sela, koja su spojena u neprekidan niz hotela.
 
 
Prirodni atributi ovog kraja bili su razlog razvoja manjih turističkih sela, koja su spojena u neprekidan niz hotela.
Možete posetiti dva izuzetna arheološka lokaliteta – Fazelis i Olimpos
Kemer se nalazi na oko 35km severozapadno od Antalije u samom podnožju Taurusa, obraslog gustim borovim šumamama, sa kristalno čistim morem. Već na par kilometara od Antalije nižu se turistička naselja: Beldibi, Gejnuk, Kemer, Kiriš i Tekirova. Samo naselje Kemer, moderan je grad sa 25.000 stanovnika.

Prirodni atributi ovog kraja bili su razlog razvoja manjih turističkih sela, koja su spojena u neprekidan niz hotela. Ovde možete posetiti dva izuzetna arheološka lokaliteta – Fazelis i Olimpos.

Izuzetan je i izlet žičarom do vrha Taurusa (2635m), sa koga se pruža pogled na celu regiju Kemera i na Antaliju.Pogledaj i:

turska

,

letovanje

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Sen Trope
Sen Trope je mala luka u francuskom departmanu Var. Nalazi se na Azurnoj obali. U mestu živi oko 5.500 ljudi. Tokom godine, ...
Kankun
Kankun je grad u saveznoj državi Kintana Ro u jugoistočnom Meksiku. Nalazi se na poluostrvu Jukatan, na obali Karipskog mor...
Letujte na ostrvu đubreta
Problem sa otpadom u Tihom okeanu, mogao bi da izazove ekološku katastrofu, ali pretvoren i u turističku atrakciju....