Pocetna » Letovanje » Egzotične Destinacije » Kemer
 
Egzotične Destinacije | dodato 06.08.2009.
Detalji
Samo naselje Kemer, moderan je grad sa 25.000 stanovnika. Prirodni atributi ovog kraja bili su razlog razvoja manjih turističkih sela, koja su spojena u neprekidan niz hotela.
 
 
Prirodni atributi ovog kraja bili su razlog razvoja manjih turističkih sela, koja su spojena u neprekidan niz hotela.
Možete posetiti dva izuzetna arheološka lokaliteta – Fazelis i Olimpos
Kemer se nalazi na oko 35km severozapadno od Antalije u samom podnožju Taurusa, obraslog gustim borovim šumamama, sa kristalno čistim morem. Već na par kilometara od Antalije nižu se turistička naselja: Beldibi, Gejnuk, Kemer, Kiriš i Tekirova. Samo naselje Kemer, moderan je grad sa 25.000 stanovnika.

Prirodni atributi ovog kraja bili su razlog razvoja manjih turističkih sela, koja su spojena u neprekidan niz hotela. Ovde možete posetiti dva izuzetna arheološka lokaliteta – Fazelis i Olimpos.

Izuzetan je i izlet žičarom do vrha Taurusa (2635m), sa koga se pruža pogled na celu regiju Kemera i na Antaliju.Pogledaj i:

turska

,

letovanje

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Tahiti
Tahiti je najveće ostrvo u Francuskoj Polineziji. Nalazi se u arhipelagu Društvenih ostrva u južnom Pacifiku. Po popisu iz...
Karipske noći za samo 25 centi
Neverovatna ali istinita ponuda koju omogućuju Američa Devičanska Ostrva....
Hurgada
Egipat se prostire na neverovatnih 1.000.000km2 na severoistočnoj strani afričkog kontinenta i sa svojih 75.000.000 stanov...