Pocetna » Letovanje » Egzotične Destinacije » Belek
 
Egzotične Destinacije | dodato 06.08.2009.
Detalji
Ulaganje u golf i teniske terene privlači veliki broj turista kojima su na raspolaganju hoteli vrhunske kategorije, oko 50 hotela sa 5*. Svake godine se grade novi hoteli koji luksuzom nadmašuju sve do tada izgrađene, pravi raj za hedoniste.
 
 
Aerodrom se nalazi na svega 20 minuta vožnje. Mesto je veoma poznato među ljubiteljima golfa. Hoteli su okruženi borovom i eukaliptusovom šumom i travnatim golf terenima.
Oko 50 hotela sa 5* (zvezdica)
Belek je jedan od najpoznatijih turističkih centara na turskom mediteranu, naročito poznat po luksuznim hotelima. Aerodrom se nalazi na svega 20 minuta vožnje. Mesto je veoma poznato među ljubiteljima golfa. Hoteli su okruženi borovom i eukaliptusovom šumom i travnatim golf terenima.

Rezervat sa preko 100 zaštićenih vrsta ptica nalazi se u blizini. Nedaleko od grada, nalaze se ostatci antičkog Perga, koji je po značaju odmah posle Efesa. Veliki amfiteatar u Aspendosu i danas može da primi oko 20.000 gledalaca. Ulaganje u golf i teniske terene privlači veliki broj turista kojima su na raspolaganju hoteli vrhunske kategorije, oko 50 hotela sa 5*.

Svake godine se grade novi hoteli koji luksuzom nadmašuju sve do tada izgrađene, pravi raj za hedoniste. Već sa poslednjim hotelima Beleka, nastavljaju se hoteli letovališta Side, gotovo da i ne postoji granica ova dva turistička mesta.Pogledaj i:

letovanje

,

turska

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Antalija i Lara
Antalija, ranije poznata jos kao Adalija ili Atalija (grčki), mediteranski grad, sedište provincije Antalija. Grad se brzo ...
Karipske noći za samo 25 centi
Neverovatna ali istinita ponuda koju omogućuju Američa Devičanska Ostrva....
Azurna Obala
Azurna obala obuhvata obalu između mesta Kasis i mesta Menton na italijanskoj granici. U nekim izvorima se kao zapadna grani...