Pocetna » Letovanje » Egzotične Destinacije » Belek
 
Egzotične Destinacije | dodato 06.08.2009.
Detalji
Ulaganje u golf i teniske terene privlači veliki broj turista kojima su na raspolaganju hoteli vrhunske kategorije, oko 50 hotela sa 5*. Svake godine se grade novi hoteli koji luksuzom nadmašuju sve do tada izgrađene, pravi raj za hedoniste.
 
 
Aerodrom se nalazi na svega 20 minuta vožnje. Mesto je veoma poznato među ljubiteljima golfa. Hoteli su okruženi borovom i eukaliptusovom šumom i travnatim golf terenima.
Oko 50 hotela sa 5* (zvezdica)
Belek je jedan od najpoznatijih turističkih centara na turskom mediteranu, naročito poznat po luksuznim hotelima. Aerodrom se nalazi na svega 20 minuta vožnje. Mesto je veoma poznato među ljubiteljima golfa. Hoteli su okruženi borovom i eukaliptusovom šumom i travnatim golf terenima.

Rezervat sa preko 100 zaštićenih vrsta ptica nalazi se u blizini. Nedaleko od grada, nalaze se ostatci antičkog Perga, koji je po značaju odmah posle Efesa. Veliki amfiteatar u Aspendosu i danas može da primi oko 20.000 gledalaca. Ulaganje u golf i teniske terene privlači veliki broj turista kojima su na raspolaganju hoteli vrhunske kategorije, oko 50 hotela sa 5*.

Svake godine se grade novi hoteli koji luksuzom nadmašuju sve do tada izgrađene, pravi raj za hedoniste. Već sa poslednjim hotelima Beleka, nastavljaju se hoteli letovališta Side, gotovo da i ne postoji granica ova dva turistička mesta.Pogledaj i:

letovanje

,

turska

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Varadero
Varadero je grad u pokrajini Matanzas na Kubi i jedan od najznačajnijih turističkih centara na Karibima. Nalazi se na poluo...
Ostrva Markiz
Ostrva Markiz su grupa ostrva u Francuskoj Polineziji. Ostrva Markiz leže otprilike 1.600 km severoistočno od Tahitija. ...
Alanja
Alanja se nalazi na oko 130km južno od Antalije i oko 120km od aerodroma. Rivijera se prostire na oko 50km obale, sa bezbroj...