Pocetna » Ponuda » City Break » Madrid
 
City Break | dodato 12.02.2009.
Detalji
BEOGRAD - Vuka Karadžića 9
Tel/Fax: +381 11 3284 383
Možete nas kontaktirati i putem meil-a:
Aranžmani - office@eurojet.rs
Avio karte - avio2@eurojet.rs
Računovodstvo - ivan@eurojet.rs
Marketing - marketing@eurojet.rs
www.eurojet.rs
 
 
Zbog nadmorske visine i kontinentalne klime,leta su suva i topla. Prosečna tem. u aprilu-maju, 20-25C.
6 dana avionom

Polazak 28. april povratak 03.maj

MADRID - glavni grad Španije i treći po veličini grad u Evropskoj uniji, broji sa predgrađem oko 5mil. stanovnika. Nalazi se u srcu Španije,na 665m nadmorske visine, na obali reke Manzanares i pripada regiji Kastilje. Zbog nadmorske visine i kontinentalne klime,leta su suva i topla. Prosečna tem. u aprilu-maju, 20-25C. Središte je španske uprave,kralja i nadbiskupa. Ne propustite umetnička dela: Goje,Van Goga u muzeju ’’Prado’’,Dalija i Pikasa u ’’Nacionalnom’’ muzeju, ’’Nacionalni arheološki’’ muzej, muzej ’’Šunke’’(jedinstven u svetu ), pešačku zonu Uertas, gde su živeli Servantes, Vega, brojne butike i taverne.

Program putovanja :

1.dan (28.apr.)– Sastanak grupe na šalteru za informacije u 12.15h na aerodromu “Nikola Tesla” Beograd. Poletanje aviona za Madrid (kompanija Czech Airlines, OK 835) 14:15h. Sletanje u Prag u 16:15h. Nastavak putovanja u 20:05h (kompanija Czech Airlines,OK702)Sletanje u Madrid u 22:55h, prema lokalnom vremenu. Transfer do hotela "ABBA ATOCHA" 3*, u centru Madrida. Noćenje.

2.dan (29.apr)– Posle doručka poludnevno panoramsko razgledanje Madrida u trajanju 4 sata, sa lokalnim stručnim vodičem na engleskom jeziku i asistencijom na srpskom jeziku (ulice ’’Gran Via’’’i ’’Castellana’’, trgovi ’’ Plaza Espana’’,’’Mayor’’,’’Colon’’,’’Oriente’’,…’’Univerzitetski kamp’’, ’’Santiago Bernabeu’’ stadium…). Povratak u hotel. Slobodno vreme. Uvece, fakultativan odlazak u neki od restorana. Noćenje.

3.-5.dan (30.apr-2.maj) – Doručak. Slobodno vreme ili organizovanje fakultativnih izleta:

- TOLEDO (mali grad potpuno okružen rekom ’’El Tajo’’, tokom 16.veka bio je glavni grad Španske imperije, smatra se važnim čovečanskim nasleđem. U njemu je živeo čuveni slikar El Greco, čija dela možemo videti u crkvama i manastirima u Toledu. Polazak iz hotela u 09:00, povratak u hotel u 14:00.

- FLAMENCO RESTORAN “TABLAO CORRAL DE LA PACHECA”

Restoran se nalazi na mestu, koje je bilo poznato u XVII veku kao trg komedije i lutkarskih predstava. 1971.godine počinje sa radom kao tipičan ’’Tablao flamenco’’ restoran. Odlikuje se lepotom španske arhitekture, velikim prostorom, kvalitetom i ugledom umetnika i igrača, koji čine ovaj klub jednim od najvažnijih u Španiji. Poseta se preporučuje velikim ljubiteljima flamenka, kao i turistima koji žele da iskuse tradiciju španskog flamenka. Restoran je otvoren od 21:00 - 03:00.

6.dan (3.maj) – Jutarnji transfer u 05:20h do aerodroma ’’Barahas’’. Let za Beograd u 07:30h (OK 703) preko Praga. Sletanje u Prag u 10:15h. Nastavak putovanja za Beograd u 11:45h (OK 834). Sletanje u Beograd u 13:10h. Kraj programa.

CENA PAKET ARANŽMANA po osobi : 590 EUR

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU ZA EFEKTIVU BANKE INTESE NA DAN UPLATE

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “ EUROJET” uskljađeni sa YUTA standardom
Rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.Pogledaj i:

euro jet

,

madrid

,

spanija

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Amsterdam
Ulice, kanali i mostovi centra grada izgledaju kao ogromna paukova mreža u koju se čovek lako upeca i dobrovoljno postane ...
Najbolji svetski gradovi
Nedavno je sprovedeno istraživanje u kome su stručnjaci birali 75 najboljih svetskih gradova, koji su se našli u knjizi "T...
Madrid
Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Narodne ban...