Pocetna » Ponuda » City Break » Madrid
 
City Break | dodato 29.01.2009.
Detalji
AGENCIJA : Kon Tiki
POLASCI: 04. mart 2009.
BROJ DANA: 5 dana (4 noćenja)
CENA: 499 €
Info: http://www.kontiki.rs/cms/view.php?id=10327
 
 
Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika: 20).
Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je nedelju dana pre puta.
1.dan (04.mart) BEOGRAD-FRANKFURT-MADRID Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" ispred šaltera Kon Tiki Travela u 04.30 sati. Poletanje u 06.50 (let LH 3409). Dolazak na aerodrom pored Frankfurta u 09.05 sati. Nastavak putovanja za Madrid u 12.00 (let LH 4412). Dolazak na aerodrom „Barahas“ u 14.25 sati. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2.dan (05.mart) MADRID Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom: Španski trg, Spomenik Migelu Servantesu, Gran Via, Kalje Major, Puerta del Sol, Trg Cibelije. Poseta muzeju Prado i obilazak sala sa remek-delima španskih slikara: El Greko, Surbaran, Velaskez, Goja... Slobodno posle podne. Uveče fakultativna poseta čuvenom spektaklu španskog flamenka. (Cena izleta: 65 €) Noćenje.

3.dan (06.mart) MADRID Doručak. Fakultativna poludnevna poseta Toledu. Vožnja srcem Kastilje do stare prestonice Španije. Panorama grada sa vidikovca na obali reke Taho, Alkazar, razgledanje primarijalne katedrale španske vere (oltar, trezor, sakristija - El Grekovi apostolati i "Skidanje tunike sa Hrista")... Poseta crkvi Sv. Tome sa El Grekovim remek-delom "Sahrana Grofa od Orgaza", poseta radionici damaskino nakita. Povratak u Madrid. (Cena izleta: 55 €) Noćenje.

4.dan (07.mart) MADRID Doručak. Fakultativna poseta Eskorijalu i Dolini palih: odlazak prema padini planine Guadarama i poseta "osmom svetskom čudu" - manastiru "Svetog Lorenca" u Eskorijalu, monumentalne zadužbine kralja Filipa II. Nakon razgledanja povratak preko Doline palih i kraća poseta katedrali Santa Kruz koja je ugradjena u veliku pećinu. Povratak u Madrid. (Cena izleta: 59 €) Noćenje.

5.dan (08.mart) MADRID-FRANKFURT-BEOGRAD Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom "Barahas". Poletanje za Frankfurt u 16.50 (let LH 4413). Dolazak u Frankfurt u 19.30 sati. Nastavak putovanja za Beograd u 22.15 sati (let LH 3408). Dolazak u Beograd u 00.05 sati sledećeg dana.

U cenu putovanja je uračunato: prevoz avionom na relaciji Beograd-Frankfurt-Madrid-Frankfurt-Beograd, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4* u gradskoj zoni Madrida na bazi noćenja sa doručkom, razgledanje prema programu sa ulaznicama u muzej u pratnji lokalnog vodiča, međunarodno zdravstveno osiguranja, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: aerodromske takse (€ 191) plaća se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS, troškovi pribavljanja šengenske vize (€ 35) i usluge viziranja (400 dinara) i fakultativni izleti.
Pogledaj i:

kon tiki

,

madrid

,

spanija

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Lisabon
Trgovački, industrijski i intelektualni centar i glavna luka Portugala. Grad se zrakasto širi preko pitomih brda sa central...
Madrid
Madrid je glavni grad Španije i treći po veličini grad u Evropskoj uniji, broji sa predgrađem oko 5mil. stanovnika. Nalaz...
Atina
Atina je veličanstven grad čija je daleka prošlost utkana u najpoznatije grčke mitove i legende. Podignuta je na tlu na k...