Pocetna » Ponuda » City Break » Berlin
 
City Break | dodato 29.01.2009.
Detalji
POLASCI: 18. mart, 20. april i 24. jun 2009.
BROJ DANA: 5 dana ( 4 noćenja )
CENA: od 535 €
Info: http://www.kontiki.rs/cms/view.php?id=10527
 
 
Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika: 15).
Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je nedelju dana pre puta.


1.dan BEOGRAD - BERLIN Sastanak putnika na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ u 06.30 sati. Poletanje za Berlin u 08.30 sati (let JU 354). Dolazak u Berlin u 10.20. Panoramsko razgledanje grada: Memorijalna crkva, Trg Potsdam, Gradska većnica, Brandenburška kapija sa boginjom pobede, ostaci Berlinskog zida, Nemački parlament koji je smešten u zgradi Rajhstaga, TV-kula, Katedrala, Trg Aleksandar, letnja palata kraljice Sofije Šarlote, panorama ulice “Unter den Linden”... Smeštaj u hotel. Noćenje.

2.dan BERLIN Doručak. Fakultativna poseta Ostrvu muzeja sa obilaskom muzeja Pergamon koji je poznat po izuzetno bogatoj kolekciji antikviteta iz perioda antičke Grčke, Bliskog istoka i Islamske kulture. Biser kolekcije je Ištarina kapija, koja je krasila ulaz grada Vavilona, a koja datira iz 580. godine p.n.e. U muzeju se još nalaze neki od najznačajnijih eksponata drevnih civilizacija Vavilona, Persije i Asirije. Odlazak i povratak na izlet je gradskim prevozom u pratnji vodiča. Noćenje.

3.dan BERLIN Doručak. Poludnevni fakultativni izlet za Potsdam, gradić u blizini Berlina, čuven po letnjoj rezidenciji kralja Frederika Velikog. Izgrađena je sredinom XVIII veka kao pandan čuvenom francuskom dvorcu Versaju, u pokušaju da tadašnjem kralju obezbedi beg od vreve i formalnosti berlinskog dvora. I samo njegovo ime Sansusi znači bezbrižan. Palatu, koja ima 12 glamuroznih soba, okružuje prelep park koji se kaskadno spušta od svečane koncertne dvorane u dužini od preko 2 kilometra, a krase ga brojne fontane i mermerne statue. Odlazak i povratak na izlet je autobusom. Noćenje.

4.dan BERLIN Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja. Noćenje.

5.dan BERLIN - BEOGRAD Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Poletanje za Beograd : 22.mart - u 19.30 sati (JU 355), dolazak u Beograd u 21.10 sati; 24.april - u 18.50 sati (JU 355), dolazak u Beograd u 20.30 sati; 28.jun - u 20.05 sati (JU 355), dolazak u Beograd u 21.45 sati.

U cenu putovanja je uračunato: avio prevoz na relaciji Beograd-Berlin-Beograd, transferi aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnoj sobi u hotelu kategorije 3* ili 4* u Berlinu na bazi noćenja sa doručkom, polisa međunarodnog zdravstvenog osiguranja, poludnevno razgledanje grada sa lokalnim vodičem, troškovi organizacije i vođenja aranžmana.

U cenu putovanja nije uračunato: avionske takse (oko 105 €, plaća se u agenciji u dinarima), troškovi pribavljanja nemačke vize (oko 35 €, plaća se u agenciji u dinarima), usluge viziranja (400 dinara), fakultativni izleti i posete.
Pogledaj i:

kon tiki

,

berlin

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Pet najlepših panorama
Ljudi mnogo češće i lakše prepoznaju panorame nekih gradova, nego što tu istu zemlju uspeju da prepoznaju po njenoj zast...
Amsterdam
Ulice, kanali i mostovi centra grada izgledaju kao ogromna paukova mreža u koju se čovek lako upeca i dobrovoljno postane ...
Najbolji svetski gradovi
Nedavno je sprovedeno istraživanje u kome su stručnjaci birali 75 najboljih svetskih gradova, koji su se našli u knjizi "T...