Pocetna » Ponuda » Manifestacije » Zabavni parkovi
 
Manifestacije | dodato 29.06.2009.
Detalji
Poslovnica Airport city
Omladinskih brigada 90 a
11070 Novi Beograd
Tel.: 011 222 06 20
Tel.: 011 222 06 21
Tel.: 011 222 06 22
Fax.: 011 228 99 78
http://www.travelhouse.rs
 
 
Travel House svojom ponudom može da obraduje i sve one, koje žele da spoje svoj odmor i svoj hobi, ili žele da iskuse nešto novo i različito.
Nema mesta dosadi u ZABAVNIM PARKOVIMA!
TRAVEL HOUSE Vas vodi u svet mašte i novih avantura
(Zabavni parkovi – uživanje i za male i za velike)

Travel House svojom ponudom može da obraduje i sve one, koje žele da spoje svoj odmor i svoj hobi, ili žele da iskuse nešto novo i različito. U posebnom katalogu nalasi se raznovrsna ponuda zabavnih parkova u Evropi i Americi. Pored već uveliko poznatog Diznilenda u Parizu i Orlandu, u svet mašte možete zaploviti i tokom odmora u Nemačkoj, Francuskoj, Španiji ili Holandiji i tom prilikom Vaše najmljađe nagraditi boravkom u nekom od mnogobrojnih zabavnih parkova.


Tropical Islands, Nemačka – Tropski svet u srcu Evrope
Na samo 60km od Berlina, nalazi se zabavni park Tropical Islands, dom najveće tropske šume u Evropi, kompletno tropsko selo sa autentičnim kućama, radnjama i restoranima, plažama sa belim peskom i lagunom, kao i tropskim morem u kojem je dozvoljeno kupanje.
U sklopu tropskih ostrva nalazi se najveći nemački Spa & Sauna komleks koji nudi visok stepen relaksacije za dušu i telo. Takodje, postoji mogućnost velikog broj sportskih aktivnosti i zabave na prijatnih 25 stepeni tokom cele godine. Temperatura vode iznosi 28oC u tropskom moru i 31 oC u Bali laguni.
Neke od atrakcija koje bismo izdvojili unutar Tropical island zabavnog parka jesu:šetnja tropskom šumom, tropsko selo, kula sa toboganom, vožnja balonom iznad tropskog ostrva, Bali laguna…
Cena ulaznice za odrasle iznosi od 25 eur a za decu od 20eur. Deca do 3 godine ulaze besplatno. U slučaju da želite da u zabavnom parku boravite više od jednog dana, preko Travel house agencije možete rezervisati hotel Lindner Congress Hotel 4* po ceni od 34 eur za noćenje sa doručkom. Hotel se nalazi na otprilike oko 70km od samog zabavnog parka. Deca do 12 godina borave besplatno u hotelu, bez dodatnog ležaja.


SEA LIFE u Hanoveru – zaronite u čaroban podvodni svet
Sea Life park u Hanoveru je prvi tropski Sea Life park u Nemačkoj. Centralni deo konstrukcije sastavljen je od velikog okeanskog bazena od 300000 litara kroz koji prolazi stakleni tunel dug 8 metara. Stanovnici mora kruže direktno iznad glava posetilaca. Takodje veliki broj egzotičnih biljaka je pronašlo svoj dom pod staklenom kupolom i stvorilo apsolutnu tropsku atmosferu.
Tokom obilaska parka imaćete priliku da vidite životinje koje žive u Karipskom moru ili tropskim šumama Amazona smeštenih u preko 30 velikih akvarijuma.
Park je otvoren svakodnevno od 10 ujutru do 6 popodne. Dnevna karta za odrasle iznosi od 14 eur, a za decu od 10 eur. Deca do 2 godine imaju mogućnost besplatnog ulaska.


LEGOLEND, Nemačka – potraga za herojima!
Bilo da ste ljubitelj Lego kockica ili ne, zasigurno ne biste mogli da odolite ginsburskom LEGOLAND-u, fantastičnom svetu sačinjenom od preko 50 miliona Lego kockica.
Jedna od najzanimljivijah atrakcija Legolenda jeste Miniland – Evropa u malom!
Minilend vam pruža mogućnost da sagledate svet iz Guliverove perspektive. Minilend predstavlja fascinantne gradove i predele Evrope sačinjene od preko 25 miliona lego kockica. Šetaćete se pored Frankfurtskog finansijskog centra ili Minhenskog aerodroma sa sve njegovim terminalom 2 i Airbusom A380. Svi delovi Minilenda su animirani, tako da gosti, bili oni veliki ili mali, mogu da ožive modele pritiskom na dugme ili okretanjem prekidača. Unutar Minilenda možete videti: Veneciju, Berlin, Frankfurt, Hamburgšku luku, Holandiju, Švajcarsku…
Svi oni koji su fascinirani istraživanjima i eksperimentima pronaćiće sebe u delu Legoland-a rezervisanom za maštu (Imagination Area). U centru za izgradnju i testiranje (Build&Test Centre), na primer, možete izgraditi svoj sopstveni soliter i testirati njegovu otpornost na zemljotrese.
Takodje možete istražiti zemlju avanture (Adventure Land)
Ona je skrivena u sred džungle, okružena drvećem i ostalim rastinjem, divljim životinjama i ostalim stvorenjima – naravno napravljnim od lego kockica.
Cena jednodnevne ulaznice za odrasle iznosi 28 eur, a ulaznice za decu od 25 eur. Deca do 2 godine borave besplatno, a ulaznice za seniore, odnosno osobe starije od 60 god iznose od 25 eur. U Ginzburgu možete rezervisati i hotel i na taj način svoj boravak u Legoland-u produžiti na više dana. Noćenje sa doručkom u hoteli košta od 46 eur.


Park ASTERIX, Francuska – družite se sa Asteriksom i Obeliksom.
Park Asterix je tematski zabavni park baziran na pričama o Asteriksu. Nalazi se otprilike na 32 km severno od Pariza i na oko 32 km od Diznilenda. Posebno je poznat po velikom izboru rolerkostera i spajanju vožnji sa temama iz kulturne istorije poput Rimjana i Grka.
Sam park podeljen je u pet tematskih celina sa svojim atrakcijama. Zavirite u svet u kome su živeli Gali i isprobajte na primer efekte čarobnog napitka. U zemlji Vikinga testirajte svoju hrabrost. Savet najhrabrijima jeste da se oprobaju u vožnji velikom osmicom koja će vas sedam puta izvrnuti naglavačke. Možete se naći i u legiji koja špijunira galski kamp.
Cena jednodnevne karte za odrasle iznosi 39, a za decu od 3-11 god od 29 eur. Postoji mogućnost kupovine i dvodnevnih karata za park po ceni od 70 eur za odrasle i 50 eur za decu. Preko Travel House agencije možete rezervisati i hotel Des Trois Hibox 3* koji se nalazi u šumi u neposrednoj blizini samog parka. Do samog parka klijente vozi šatl autobus čija je usluga besplatna za sve goste hotela. Noćenje sa doručkom i uključenom ulaznicom u park za odrasle košta od 80 eur,a za decu od 3-11 god od 25 eur. Deca do 2 godine borave besplatno bez dodatnog ležaja.


EUROPA PARK - Nemačka
Nema mesta dosadi u EUROPA PARKU!
Najveci zabavni park Nemacke! ( pobednik u kategorijama ponude, ishrane I smestaja)
Dozivite nezaboravne I uzbudljive momente u najvecem zabavnom parku Nemacke, uzivajuci u voznjama I atrakcijama EUROPA PARKA. Zabava za celu porodicu!
Magic Cinema, Atlantica Super Flash, Science House, Fjord Raftinf, Arena Football, samo su jedne od atrakcija koje ce vas zabaviti u EUROPA PARKU.
Jednodnevna ulaznica za idrasle košta od 34 eur, a za decu od 4-11 god o 30 eur. Deca do 3 god borave besplatno.
Noćenje sa doručkom u hotelu Erlebnis Colosseo sa uključenom dvodnevnom ulaznicom za park košta od 128 eur za odrasle i od 99 eur za decu od 4-11 god. Deca do 3 god borave besplatno bez dodatnog ležaja.


PortAventura - Španija
Dozivite uzbudjenje!
Posetite sunčano mesto Costa Dorada u Spaniji I iskoristite priliku da obidjete PortAventura, savrsenu lokaciju za porodicni odmor. Posetite 5 fascinantnih svetova PortAventure I uzivajte u raznovrsnim atrakcijama, senzacionalnim predstavama I prijatnim vecerima u restoranima sa odlicnom kuhinjom.
PortAventura nudi za svakoga po nesto!
Cena dvodnevne ulaznice je od 44 eur za odrasle i od 35 eur za decu od 4-10 god. Noćenje sa doručkom u hotelu PortAventura 4* košta od 95 eur za odrasle, dok deca do 12 god sa dvoje odrasllih borave besplatno.


Heide Park- Soltau - Nemačka
Provedite dan sa porodicom u Heide zabavnom parku. Park neogranicenim mogucnosti za zabavu!
Zelenilo I obilje biljaka jedno je od obelezja ovog parka. Atrakcije uz koje cete provesti nezaboravan dan su Monza pista, Magic, Flipper, Top Spin, World of Video, Desert Race, Scream I mnoge druge.
Ulaznica u park košta od 33 eur za odrasle i od 26 eur za decu od 4-11 god. Noćenje sa doručkom i uključenom dvodnevnom ulaznicom u hotel košta od 85 eur za odrasle i od 63 eur za decu od 4-11 god. Deca mladja od 3 god plaćaju 7 eur.


Zooloski vrt Hanover – Nemačka
Priustite sebi putovanje razlicitim kontinentima u fascinantan svet zivotinja. Najspektakularniji zoo vrt u Nemackoj godisnje poseti preko million posetilaca. Preko 2000 zivotinja u specificnom I prefinjenom tematskom parku. Ovaj park predstavlja pravi raj za zivotinje u kome cete provesti nazaboravan dan, kako deca tako I odrasli.
Ulaznica za odrasle košta od 20 eur, dok deca od 3-17 god plaćaju od 14 eur. Deca do 2 godine borave besplatno.


SERENGETI PARK- Nemačka
Dozivljaj safarija u Africi
Poseta parku na povrsini od 20 hektara priustice vam “mega” zadovoljstvo. Zivotinjski raj sa 1.500 zivotinja, zemlja majmuna sa 20 vrsta majmuna, kao mnogim drugim egzoticnim zivotinjama.
Ulaznica u park za odrasle košta od 23 eur, a deca od 3 do 12 god od 19 eur. Deca do 2 godine borave besplatno.
Noćenjem u Serengeti Lodge-u osetite se kao na pravom safariju. Noćenje sa doručkom u serengeti lodge-u košta od 36 eur.


Universal Studios Hollywood, Los Andjeles – budite i vi deo “fabrike snova”
Posetite najstariji i najpoznatiji filmski studio u Holivudu koji je još uvek u upotrebi! Družite se sa Simpsonovima ili pogledajte Šreka u 4D!
Ulaznica od 43 eur za odrasle i od 37 eur za decu 3-7 god. Deca do 3 god borave besplatno.
VIP Experience - Universal Studios Hollywood Tour sa ličnim vodičem od 157 eur
Hollywood Heights Hotel 3*, noćenje od 63 eur, dete do 15 god boravi BESPLATNO.


Walt Disney World Resort – pretvorite svoje snove u stvarnost
Nema boljeg trenutka da svoje snove pretvorite u stvarnost. Posetite Walt Disney World Resort u Orlandu, 4 Dizni tematska parka na preko 122 kvadratna kilometra - zabava i smeh Vas očekuju na svakom koraku!
Trodnevna ulaznica od 164 eur za odrasle i od 138 eur za decu 3-9 god. Deca mladja od 3 god borave besplatno
Disney's All-Star Movies Resort 3*, no'enje od 32 eur, dete do 17 god boravi BESPLATNO.
 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Karneval u Veneciji
Karneval u Veneciji – istorija karnevala vezana je uz veliku pobedu Repubblice della Serenissima (Mletačke
republike...
Monako - Formula 1
Najglamuroznija trka. Postanite i Vi deo najbržeg cirkusa na svetu u mondenskom Monte Karlu. Obidjite muzej Ferarija,
...
Amsterdam - Queen’s day
Mnoge evropske prestonice obiluju istorijskim znamenitostima, ali ono što Amsterdam čini posebnim je to što je gotovo svak...