Pocetna » Ponuda » Manifestacije » Amsterdam - Queen’s day
 
Detalji
Agencija : Jungle Tribe
Adresa: Njegoševa 31v, Beograd
Telefon: +381 (0)11 2433 747, 3863 841
Fax/Tel: +381 (0)11 3863 841
http://www.jungletribe.com
 
 
Prilikom prijave plaća se 50 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke.
Glavni grad Holandije ima sve odlike metropole, živost i ritam velikog grada.
Amsterdam je grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova. Mnoge evropske prestonice obiluju istorijskim znamenitostima, ali ono što Amsterdam čini posebnim je to što je gotovo svaka gradjevina u užem centru grada u isto vreme kulturni spomenik i nečiji životni prostor. Glavni grad Holandije ima sve odlike metropole, zivost i ritam velikog grada.
Hostel Stayokay Amsterdam Zeeburg se nalazi u širem centru Amsterdama u neposredoj blizini Zoo vrta. Sobe u hostelu su dvokrevetne, četvorokrevetne, šestokrevetne i osmokrevetne. Sve sobe imaju T/WC. Hostel poseduje snack bar i veliku kantinu u kojoj se služi doručak na bazi švedskog stola.

Program putovanja:
Dan 1 (26.04.2009.): Polazak iz Beograda sa parkinga ispred Sava Centra u 16:00. Vreme za upoznavanje i planiranje dobrog provoda. Vožnja preko Mađarske i Austrije.

Dan 2 (27.04.2009.): Dolazak u Minhen u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme za šetnju, klopu i obilaske. Polazak za Amsterdam u večernjim časovima. Noćna vožnja.

Dan 3 (28.04.2009.): Stižemo u Amsterdam u prepodnevnim časovima. Smeštaj u lux hostel koji se nalazi u 6 stanica tramvaja od centru grada. Slobodno vreme za upoznavanje Amsterdama, grada sa interesantnom srednjevekovnom arhitekturom, katedralama, vetrenjačama i prelepim vrtovima.
Fakultativni obilasci. (muzeji Rijks, muzej Van Gogha, Canal tour, Amsterdam arena...) Slobodno vreme. U večernjim satima, provod u nekom od amsterdamskih barova (potražite Heineken happy hour: dva za jedan kupljen!), coffeshopova (Hightimes) i šetnja čuvenim Red Lights districtom. Noćenje.

Dan 4 (29.04.2009.): Doručak. Možemo vam ponuditi izlet do Roterdama, najveće luke u Evropi i grada punog cyber arhitekture. Povratak u hostel. Noćenje.

Dan 5 (30.04.2009.): Doručak. Queen’s day!!! Najveći praznik u Holandiji i najveći karneval u Zapadnoj Evropi. Slobodno vreme. Noćenje.

Dan 6 (01.05.2009.): Doručak, pakovanje stvari i napuštanje soba. Stvari se ostavljaju u bus, a mi imamo ceo dan slobodan za aktivnosti i obilaske. Polazak za Prag u večernjim časovima. Noćna vožnja.

Dan 7 (02.05.2009.): Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. 10 sati slobodnog vremena za fakultativno razgledanje grada (vožnja brodom po Vltavi, Karlov most, stara kraljevska palata, Starogradski trg, monumentalna katedrala Sv. Vita sa kapelom Sv. Venceslava i grobnicama čeških kraljeva, narodni muzej, pivnice...). Polazak za Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja.

Dan 8 (03.05.2009.): Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Prilikom prijave plaća se 50 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke.
Druga rata u iznosu od 170 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke se plaća pred ulazak u ambasadu a najkasnije mesec dana pred put a ostatak se plaća inopartneru u Holandiji.

Aranžman obuhvata:
- Kompletnu organizaciju i vođenje puta
- Prevoz visikopodnim autobusima opremljenim klima, video i audio uređajima, na navedenim relacijama
- 3 noćenja sa doručkom u višekrevetnim sobama u hostelu u Amsterdamu

Aranžman ne obuhvata:
- međunarodno zdravstveno osiguranje (830din)
- holandsku šengen vizu (35 eura-plaća se u ambasadi)
- fakultativne obilaske i ulaznice za muzeje i lokalitete (Hag + Rotterdam – 20 eur, Van Gogh 12,5 eur...)
- doplatu za dvokrevetnu sobu (50 eur po osobi)
- individualne troškove u hostelima i za vreme putovanja 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Rio de Žaneiro - Karneval
U cenu putovanja je uključeno: prevoz avionom na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4*(lokalna...
Sensation White
Sensation White je jedan od najvećih festivala elektronske muzike.. Nezaboravan spektakl u Sazka Areni, bombastično osvetlj...
Disneyland
Disneyland Hotel 4*, noćenje sa doručkom sa dvodnevnom ulaznicom u park od 389 eur. Deca do 7 godina borave BESPLATNO...