Pocetna » Ponuda » Manifestacije » Sensation White
 
Manifestacije | dodato 31.01.2009.
Detalji
Agencija : Manga Trip
Polazak : od 01.07. do 09.07.2009.
Cena ovog aranžmana iznosi 285€
Info : http://www.mangatrip.rs/stranice_izlozbe/ws_ams_ponuda.html
 
 
Sensation White je jedan od najvećih i najpopularnijih svetskih festivala medju ljubiteljima elektronske muzike.
Prijave najkasnije do 20. maja. Prilikom prijave plaća se kao avans 100€.
AMSTERDAM - ORIGINAL PARTY - SENSATION WHITE

od 01.07. do 09.07.2009.
9 dana autobusom

Sensation White je jedan od najvećih i najpopularnijih svetskih festivala medju ljubiteljima elektronske muzike. Ovaj nezaboravan spektakl uz bombastično osvetljenje, lasere, bimove i efekte nudi efikasnu razmenu energije sa desetinama hiljada ljudi obučenih u belo. Budite sigurni da ce SENSATION WHITE uz saradnju sa najpoznatijim svetskim DJ-evima ostaviti traga.
Amsterdam je jedan od najlepših i najneobičnijih gradova Evrope. To je najveći grad u državi i finansijski i kulturni centar, karakterističan po svojoj arhitekturi, kanalima, brodićima i mostovima.

I dan (01.07.): Beograd
Polazak autobusa sa parkinga hotela Continental u 16h. Vožnja preko Novog Sada i Subotice, preko Madjarske i Austrije.

II dan (02.07.): Minhen
U Minhen stižemo u popodnevnim satima i pravimo pauzu od 8 sati za odmor, šetnju gradom i upoznavanje sa Nemačkom prestonicom pokrajine Bavaria. Preporučujemo vam da probate bavarski specijalitet – kobasice i pivo, posetite najpoznatiju pivnicu Hofbrojhaus… Nastavljamo kretanje do našeg finalnog odredišta Holandije. Noćna vožnja.

III dan (03.07.): Amsterdam
Dolazak u Amsterdam u jutarnjim časovima. Smeštaj u hostel. Kraći odmor. Šetnja centralnim gradskim ulicama i razgledanje grada u pratnji vodiča: Trg Dam, Nacionalni spomenik, Kraljičina palata, Nova katedrala, crkva Sv. Nikole, Rembrantova kuća i trg, Kvart crvenih fenjera, Cvetna pijaca, Leidsplein... Zatim fakultativna vožnja brodićem kanalima Amsterdama. Slobodno veče.. Noćenje.

IV dan (04.07.): Amsterdam
Doručak. Slobodan dan. Fakultativno - izlet "Velika holandska tura" Ševeningen - najpoznatije kupalište na Severnom moru, Hag - rezidencijalni grad kraljevske porodice, luka Roterdam sa svojom modernom arhitekturom. Povratak u hostel i spremanje za najbolji dance event na svetu Sensation White. U 20 h polazak autobusa za Ajax arenu gde će se i održati ovaj fantastičan i neverovatan spektakl.... Noćenje (za one koji preteraju s pićem)

V dan (05.07.): Amsterdam
Doručak. Budjenje, gimnasika, oblačenje i hop, opet smo na ulicama Amstedama, sunčan dan nas mami i opija. Smeškamo se i prepričavamo dogadjaje od prethodne noći u jednom od mnogih kafića i barova. Holandija nam se čini još šarenijom i lepšom. Lale na ulicama, svih mogućih boja, krive čokoladne kuće i zgrade, ne prestaju oduševljavati. Chilliranje u gradu... Noćenje.

VI dan (06.07.): Amsterdam
Doručak. Fakultativna poseta turističkom selu Zaanse Schans koje važi za kolevku evropske privrede: vetrenjače, radionica sira, izrada klompi i porcelana. Nastavak puta za Volendam, gradić na jezeru Ej. Slobodno popodne. Noćenje.

VII dan (07.07.): Amsterdam-Beč
Doručak. Napuštamo sobe, stavljamo stvari u autobus. Slobodno vreme do polaska autobusa za Beč u večernjim satima. Možemo posetiti Heineken Experience, fabriku čuvenog piva - fakultativno ... Polazak za Beč, noćna vožnja.

VIII dan (08.07): Beč
Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, dvorac Hofburg, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Slobodno vreme do polaska autobusa za Beograd u večernjim satima. Noćna vožnja.

IX dan (09.07): Beograd
Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

Smeštaj:

Amsterdam: smešteni smo u hostelu Hans Brinker. Hostel se nalazi u centru grada, udaljen je svega 5 minuta pešaka od Dam Square-a i Red Lights District-a. Sobe su višekrevetne (4,5,6,8 kreveta).

Prilikom prijave plaća se kao avans 100€. Ostatak novca treba uplatiti u agenciji najkasnije 10 dana pred put.

Aranžman obuhvata:
- autobuski prevoz lux turističkim autobusom (tv, audio i video oprema, klima) na navedenim relacijama
- četiri noćenja sa doručkom (švedski sto) u hostelu Hans Brinker
- razgledanje Amsterdama u pratnji stručnog vodiča
- troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:

- ulaznica za Sensation
- šengen vizu 35€
- međunarodno zdravstveno osiguranje 1.000din
- fakultativne izlete: panorama brodićem 10€, velika holandska tura 25€ i Zaanse Schans i Volendam 20€
- ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
- individualne troškove putnika
Pogledaj i:

manga trip

,

amsterdam

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Disneyland
Disneyland Hotel 4*, noćenje sa doručkom sa dvodnevnom ulaznicom u park od 389 eur. Deca do 7 godina borave BESPLATNO...
Monako - Formula 1
Najglamuroznija trka. Postanite i Vi deo najbržeg cirkusa na svetu u mondenskom Monte Karlu. Obidjite muzej Ferarija,
...
Rio de Žaneiro - Karneval
U cenu putovanja je uključeno: prevoz avionom na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4*(lokalna...