Pocetna » Ponuda » Sajmovi & Kongresi » Turizam Srbije u Bugarskoj
 
Detalji
TOS je takođe sapopštio da će po prvi put učestvovati na Međunarodnoj izložbi "Kulturni turizam".
 
 
Na 13. Sajmu gospodarstva u Mostaru, koji se održava od 13. do 17. aprila.
Mostar i Bugarska
Na 13. Sajmu gospodarstva u Mostaru, koji se održava od 13. do 17. aprila, biće predstavljena turistička ponuda Srbije kroz turističke regije, najavila je danas Turistička organizacija Srbije (TOS).

Na zajedničkom štandu će, uz TOS, nastupiti i Turistička organizacija Beograda, Regionalna turistička organizacija Zapadne Srbije, Turistička organizacija Kragujevca i Centar za kulturu, turizam i sport Lučani.

TOS je pripremio promociju publikacija "Priroda Srbije - odmor u pokretu", "52 vikenda u Srbiji", "Srbija za mlade i radoznale" i predstavljanje novog internet portala, uz podršku posebno izrađenog video spota.

Takođe će biti predstvljeni suveniri, kao deo tradicionalnog stvaralaštva naroda Srbije, a predviđene su i promocije pedesetogodišnjeg jubileja Festivala u Guči, kroz nastup orkestra Dejana Petrovića i Festivala piva "Bir fest". Biće priređena i izložba fotografija najlepših prirodnih ambijenata Srbije.

TOS je takođe sapopštio da će po prvi put učestvovati na Međunarodnoj izložbi "Kulturni turizam" koja se održava u Velikom Trnovu, u Bugarskoj, od 14. do 16. aprila, kao i na manifestaciji "Zeleni dani" u Sofiji, od 16. do 18. aprila.

Turistička ponuda Srbije biće predstavljena sa posebnim akcentom na puteve kulture i kulturno-istorijske spomenike, na seoski turizam i aktivni odmor u prirodi. (Tanjug) 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Eadv 2009
18. Kongres Evropske akademije za dermatologiju i venerologiju (18h Congress of the European Academy for Deramtology and Vene...
Construmat 2009
16. Internacionalni sajam građevine održava se od 20. do 25. aprila i na njemu izlažu proizvođači iz oblasti gradjevinar...
Efns 2009
13. kongres Evropskog udruženja neurologa (13th Congress of the European Federation of Neurological Societies) održava se o...