Pocetna » Ponuda » Sajmovi & Kongresi » Turizam Srbije u Bugarskoj
 
Detalji
TOS je takođe sapopštio da će po prvi put učestvovati na Međunarodnoj izložbi "Kulturni turizam".
 
 
Na 13. Sajmu gospodarstva u Mostaru, koji se održava od 13. do 17. aprila.
Mostar i Bugarska
Na 13. Sajmu gospodarstva u Mostaru, koji se održava od 13. do 17. aprila, biće predstavljena turistička ponuda Srbije kroz turističke regije, najavila je danas Turistička organizacija Srbije (TOS).

Na zajedničkom štandu će, uz TOS, nastupiti i Turistička organizacija Beograda, Regionalna turistička organizacija Zapadne Srbije, Turistička organizacija Kragujevca i Centar za kulturu, turizam i sport Lučani.

TOS je pripremio promociju publikacija "Priroda Srbije - odmor u pokretu", "52 vikenda u Srbiji", "Srbija za mlade i radoznale" i predstavljanje novog internet portala, uz podršku posebno izrađenog video spota.

Takođe će biti predstvljeni suveniri, kao deo tradicionalnog stvaralaštva naroda Srbije, a predviđene su i promocije pedesetogodišnjeg jubileja Festivala u Guči, kroz nastup orkestra Dejana Petrovića i Festivala piva "Bir fest". Biće priređena i izložba fotografija najlepših prirodnih ambijenata Srbije.

TOS je takođe sapopštio da će po prvi put učestvovati na Međunarodnoj izložbi "Kulturni turizam" koja se održava u Velikom Trnovu, u Bugarskoj, od 14. do 16. aprila, kao i na manifestaciji "Zeleni dani" u Sofiji, od 16. do 18. aprila.

Turistička ponuda Srbije biće predstavljena sa posebnim akcentom na puteve kulture i kulturno-istorijske spomenike, na seoski turizam i aktivni odmor u prirodi. (Tanjug) 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Šoping fest u Istanbulu
U Istanbulu će od 18. marta do 26. aprila biti održan prvi "Istanbul šoping fest", a kupci iz inostranstva biće oslobođe...
Efns 2009
13. kongres Evropskog udruženja neurologa (13th Congress of the European Federation of Neurological Societies) održava se o...
Construmat 2009
16. Internacionalni sajam građevine održava se od 20. do 25. aprila i na njemu izlažu proizvođači iz oblasti gradjevinar...