Pocetna » Ponuda » Sajmovi & Kongresi » Šoping fest u Istanbulu
 
Detalji
Razne aktivnosti će se održavati u velikim avenijama kao što su Bagdat, Nišantaši i Bejoglu.
 
 
U Istanbulu će od 18. marta do 26. aprila biti održan prvi "Istanbul šoping fest", a kupci iz inostranstva biće oslobođeni poreza.
U Istanbulu će od 18. marta do 26. aprila biti održan prvi "Istanbul šoping fest" u kojem će učestvovati više od 90 tržnih centara.
U Istanbulu će od 18. marta do 26. aprila biti održan prvi "Istanbul šoping fest" u kojem će učestvovati više od 90 tržnih centara, koji nude na stotine domaćih i stranih brendova.

Ono što će posebno obradovati kupce iz inostranstva je prednost šopinga oslobođenog poreza.

Zahvaljujući toj manifestaciji, kako je saopšteno iz Ministarstva za kulturu i turizam Turske, ime tog grada koji povezuje dva kontinenta biće upisano na svetskim mapama kao glavni grad šopinga.

Tokom 40 dana šoping groznica biće prisutna i na mestima koja inače odišu živošću, kao što su Trg Taksim, Nišantaši, Šišli, Bakirkoj, Fatih, Baharije i Avenija Bagdat, ali i na tradicionalnim šoping mestima poput Kapaličaršije i Bazara začina.

Kupce će "Istanbul šopping fest" obradovati nižim cenama do 30 odsto i za najnovije proizvode više od 300 domaćih i stranih brendova.

Svi tržni centri će tokom festivala biti otvoreni do 23 sata i svake subote dva tržna centra će biti otvorena do dva sata ujutru.

Razne aktivnosti će se održavati u velikim avenijama kao što su Bagdat, Nišantaši i Bejoglu, a kupci će svakoga dana festivala moći da osvoje vredne nagrade poput automobila i raznih poklona iznenađenja, navedeno je u saopštenju.


(Tanjug) 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Efns 2009
13. kongres Evropskog udruženja neurologa (13th Congress of the European Federation of Neurological Societies) održava se o...
Construmat 2009
16. Internacionalni sajam građevine održava se od 20. do 25. aprila i na njemu izlažu proizvođači iz oblasti gradjevinar...
Eadv 2009
18. Kongres Evropske akademije za dermatologiju i venerologiju (18h Congress of the European Academy for Deramtology and Vene...