Pocetna » Ponuda » Sajmovi & Kongresi » Šoping fest u Istanbulu
 
Detalji
Razne aktivnosti će se održavati u velikim avenijama kao što su Bagdat, Nišantaši i Bejoglu.
 
 
U Istanbulu će od 18. marta do 26. aprila biti održan prvi "Istanbul šoping fest", a kupci iz inostranstva biće oslobođeni poreza.
U Istanbulu će od 18. marta do 26. aprila biti održan prvi "Istanbul šoping fest" u kojem će učestvovati više od 90 tržnih centara.
U Istanbulu će od 18. marta do 26. aprila biti održan prvi "Istanbul šoping fest" u kojem će učestvovati više od 90 tržnih centara, koji nude na stotine domaćih i stranih brendova.

Ono što će posebno obradovati kupce iz inostranstva je prednost šopinga oslobođenog poreza.

Zahvaljujući toj manifestaciji, kako je saopšteno iz Ministarstva za kulturu i turizam Turske, ime tog grada koji povezuje dva kontinenta biće upisano na svetskim mapama kao glavni grad šopinga.

Tokom 40 dana šoping groznica biće prisutna i na mestima koja inače odišu živošću, kao što su Trg Taksim, Nišantaši, Šišli, Bakirkoj, Fatih, Baharije i Avenija Bagdat, ali i na tradicionalnim šoping mestima poput Kapaličaršije i Bazara začina.

Kupce će "Istanbul šopping fest" obradovati nižim cenama do 30 odsto i za najnovije proizvode više od 300 domaćih i stranih brendova.

Svi tržni centri će tokom festivala biti otvoreni do 23 sata i svake subote dva tržna centra će biti otvorena do dva sata ujutru.

Razne aktivnosti će se održavati u velikim avenijama kao što su Bagdat, Nišantaši i Bejoglu, a kupci će svakoga dana festivala moći da osvoje vredne nagrade poput automobila i raznih poklona iznenađenja, navedeno je u saopštenju.


(Tanjug) 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Eadv 2009
18. Kongres Evropske akademije za dermatologiju i venerologiju (18h Congress of the European Academy for Deramtology and Vene...
Ihm 2009
Posetioci će biti u prilici da se konsultuju sa vodećim kompanijama i proizvođačima o aktuelnim trendovima i poslednjoj t...
Construmat 2009
16. Internacionalni sajam građevine održava se od 20. do 25. aprila i na njemu izlažu proizvođači iz oblasti gradjevinar...