Pocetna » Ponuda » Svet » Zimujte pod palmama
 
Svet | dodato 16.11.2009.
Detalji
Za sve one koji bi da im i zimi bude toplo.
 
 
Za sve one koji bi da im i zimi bude toplo evo predloga za odmor na sunčanim destinacijama.
Izbor je samo VAS!
Kuba
Ako ste avanturista, volite dobru muziku i cigare Kuba je pravo mesto za vas. Dobar noćni život, peščane plaže i toplo more više su nego dovoljni da poželite da na Kubi provedete deo zime.

Maldivi
Rajska ostrva u Indijskom okeanu posetiocima nude bele peščane plaže, tirkizno more, jedinstvenu prirodu. Ovaj pravi tropski raj savršeno je mesto za ljubitelje ekološkog turizma.

Dubai
Ovo je raj za ljubitelje šopinga, ali i mesto gde u istom danu možete uživati na sunčanim plažama, a potom otići na grudvanje i skijanje na skijalište veličine 6800 kvadrata.

Majami
Grad koji je izabran za najseksi u Americi pruža posetiocima sjajnu noćnu zabavu, klubove i restorane. Ako ne želite da leškarite po plažama Majamija možete se prošetati gradom i naučiti nešto o art-deko kulturi po kojoj je poznat.

Dominika
Za ljubitelje avanturizma Dominikanska republika je pravi raj. Fantastični krajolici Kariba odlično se istražuju u džip-turama, a kada se umorite od istraživanja, prelepe peskovite plaže na severnoj obali savršene su za odmor pod suncem.Pogledaj i:

zima

,

leto

,

nova godina

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Latinska Amerika
U cenu putovanja je uključeno: prevoz avionom na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 3* u Per...
Maču Pikču ponovo otvoren
Kameni grad Maču Pikču, antička prestonica Inka koja se nalazi u današnjem Peruu....
Biseri Južne i Severne Indije
U cenu putovanja je uračunato: prevoz avionom na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 3* (gde ...