Pocetna » Ponuda » Svet » Apartman od 35.000 dolara
 
Svet | dodato 21.03.2011.
Detalji
Za potpuno uživanje tu su i originalne umetničke slike i skulpture, ali i batler koji je gostu na usluzi 24 sata.
 
 
Dobar san nema cenu. Na to su računali vodeći ljudi hotela "For sizns" (Four Seasons) u Njujorku - noćenje u apartmanu "Vorner Penthaus" (Warner Penthouse) naplaćuju 35.000 dolara.
Šta se sanja u apartmanu od 35.000 dolara
Najskuplji apartman na svetu se prostire na 400 kvadratnih metara i sastoji se od spavaće sobe sa kupatilom, dnevnog boravka i biblioteke, kao i soba za presvlačenje, doručkovanje, šminkanje i meditaciju.

Spavaća soba je opremljena "king-sajz" krevetom sa švedskim dušekom ručne izrade koji košta 60.000 dolara, dok je baldahin prekriven tajlandskom svilom u koju su utkane zlatne niti.

Zidovi apartmana ukrašeni su sedefom i poludragim kamenjem, ili su presvučeni mekom telećom kožom. Penthaus ima i najveća staklena klizna vrata koja su ikada napravljena.

Za potpuno uživanje tu su i originalne umetničke slike i skulpture, ali i batler koji je gostu na usluzi 24 sata.

Pogled na grad sa 52. sprata nikog ne može da ostavi ravnodušnim, tvrde u hotelu "For sizns", a možete da uživate i u ogromnoj kadi, ili jednostavno odmarajući na jednom od četiri balkona.

Ali, i pored tog luksuza, postoje neka ograničenja - u apartmanu mogu da odsednu naviše dve osobe sa detetom ili tri odrasle osobe.


VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=eOcvY1V3SxY&feature=player_embedded 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Odmor na Baliju i Singapur
U cenu putovanja je uračunato: prevoz avionom na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4* u Singa...
Masdar siti je grad snova
Grad budućnosti u pustinji. Ulicama će ići samo pešaci i po koji elektro auto, a za transport putnika je razuđeni metro....
Turska "na sniženju"
Srpski turisti letovanje uplaćuju tri puta: u predsezoni, kad grane prvo sunce i kada deca uzmu svedočanstva....