Pocetna » Ponuda » Svet » Apartman od 35.000 dolara
 
Svet | dodato 21.03.2011.
Detalji
Za potpuno uživanje tu su i originalne umetničke slike i skulpture, ali i batler koji je gostu na usluzi 24 sata.
 
 
Dobar san nema cenu. Na to su računali vodeći ljudi hotela "For sizns" (Four Seasons) u Njujorku - noćenje u apartmanu "Vorner Penthaus" (Warner Penthouse) naplaćuju 35.000 dolara.
Šta se sanja u apartmanu od 35.000 dolara
Najskuplji apartman na svetu se prostire na 400 kvadratnih metara i sastoji se od spavaće sobe sa kupatilom, dnevnog boravka i biblioteke, kao i soba za presvlačenje, doručkovanje, šminkanje i meditaciju.

Spavaća soba je opremljena "king-sajz" krevetom sa švedskim dušekom ručne izrade koji košta 60.000 dolara, dok je baldahin prekriven tajlandskom svilom u koju su utkane zlatne niti.

Zidovi apartmana ukrašeni su sedefom i poludragim kamenjem, ili su presvučeni mekom telećom kožom. Penthaus ima i najveća staklena klizna vrata koja su ikada napravljena.

Za potpuno uživanje tu su i originalne umetničke slike i skulpture, ali i batler koji je gostu na usluzi 24 sata.

Pogled na grad sa 52. sprata nikog ne može da ostavi ravnodušnim, tvrde u hotelu "For sizns", a možete da uživate i u ogromnoj kadi, ili jednostavno odmarajući na jednom od četiri balkona.

Ali, i pored tog luksuza, postoje neka ograničenja - u apartmanu mogu da odsednu naviše dve osobe sa detetom ili tri odrasle osobe.


VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=eOcvY1V3SxY&feature=player_embedded 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Na Mars za 18 meseci
Milijarder Ričard Brenson najavio je da će njegova kompanija "Virdžin galaktik" za 18 meseci početi da nudi komercijalne ...
Hoteli na vodi, oduzimaju dah
Odlikuju se velelepnom arhitekturom, romantičnim dvorištem i baštama, a ni enterijer nikoga neće ostaviti ravnodušnim....
Prestonice Dalekog Istoka
Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i uslovima pribavljanja viza mogu se dobiti u Odeljenju viza. Za ovo putovanje potr...