Pocetna » Ponuda » Evropa » Putujte Evropom za male pare
 
Evropa | dodato 19.09.2009.
Detalji
Ukoliko se na vreme planira, preko interneta se mogu rezervisati veoma jeftini hosteli i avionske karte preko neke od lou-kost kompanija, koje imaju letove iz gradova u okruženju, Budimpešte, Temišvara, pa čak i iz Osijeka.
 
 
"Sada, kada je potpuno izvesno da ulazimo na belu šengen listu, postavlja se pitanje šta vredi što će nam se ukinuti vize ako nemamo para da putujemo. Ali, i to je moguće. Kako mi kažemo, biti kod kuće i nemati dovoljno para, to je bedak.
Dobrim planiranjem i organizacijom može se jeftino putovati Evropom!
Do sada je mladima najveći problem za putovanje predstavljalo dobijanje viza. Od prvog januara, kada Srbija dođe na belu šengen listu, jedini problem ostaje novac, ali ipak postoji način da se Evropa jeftino proputuje.

Dobrim planiranjem i organizacijom može se jeftino putovati Evropom.

"Sada, kada je potpuno izvesno da ulazimo na belu šengen listu, postavlja se pitanje šta vredi što će nam se ukinuti vize ako nemamo para da putujemo. Ali, i to je moguće. Kako mi kažemo, biti kod kuće i nemati dovoljno para, to je bedak. Međutim, nemati mnogo para, a biti na putu je avantura", kaže za "Press" Marko Aksentijević autor "Priručnika za jeftino putovanje".

Reč je o priručnik koji služi da promeni svest ljudi i da ih uputi na glavno mesto gde mogu pronaći informacije za putovanja, a to je pre svega Internet. Ukoliko se na vreme planira, preko interneta se mogu rezervisati veoma jeftini hosteli i avionske karte preko neke od lou-kost kompanija, koje imaju letove iz gradova u okruženju, Budimpešte, Temišvara, pa čak i iz Osijeka. A mogu se pronaći i brojni alternativni načini za noćenje koji ne podrazumevaju hotelski smeštaj.

Aksentijević kaže da kada se putuje na ovaj način ostvaruje se bolja interakcija s lokalnim stanovništvom i bolje se upoznaje kultura drugih zemalja.

"Najbolje je putovati van sezone, baš u periodu koji predstoji, jer su cene smeštaja i prevoza manje, a i pošto nije sve podređeno turistima lakše je upoznati pojedine zemlje", kaže Aksentijević.Pogledaj i:

jeftino

,

evropa

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Sorento i Rim
Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Dioklecijanove terme, Trg Republike, Via Nacionale, Trg Barberini, Via Ven...
Promotivne ture bez viza
Vizna liberalizacija stupila je na snagu tim povodom...
Risoul
Risoul se nalazi u središtu područja visokih Alpa i poznat je po predivnim planinama, koje prekrivaju borove šume i obasja...