Pocetna » Ponuda » Region » Saznaj sve o Crnoj Gori
 
Region | dodato 08.03.2010.
Detalji
 
 
U Crnoj Gori turistima je 24 časa dnevno na raspolaganju Kol centar 1300.
Dobicete sve potrebne turističke i opšte informacije, uložiti žalbe i pohvale i rezervisati smeštaj.
U Crnoj Gori turistima je 24 časa dnevno na raspolaganju Kol centar 1300, putem kojeg se mogu dobiti sve potrebne turističke i opšte informacije, uložiti žalbe i pohvale i rezervisati smeštaj, saopštilo je Ministarstvo turizma Crne Gore.

Montenegro Customer Care -MCC je jedinstveni turistički servis koji, kao buking i info centar, obezbeđuje sve potrebne informacije koje su od značaja za ugodan boravak u Crnoj Gori.

Putem Kol centra 1300, koji je dostupan 24 časa dnevno, moguće je dobiti informacije o smeštajnim kapacitetima, restoranima, kafićima, internet punktovima, noćnom životu i značajnim manifestacijama i događajima, kao i opšte informacije.

Pozivom na broj 1300, turisti imaju mogućnost da dobiju i servisne informacije o stanju na putevima, vremenskim uslovima, visini snežnog pokrivača, uslovima na ski stazama i slično, ali i da ulože žalbe, primedbe i upute pohvale, kao i da rezervišu smeštaj.

Imajući u vidu potrebu turista za kvalitetnim i detaljnim informacijama prilikom dolaska u zemlju, instalirana je i mreža turističkih digitalnih info punktova koji imaju direktnu vezu sa Kol centrom i veb portalom http://www.montenegro.travel koji predstavlja zvaničnu internet prezentaciju turističke ponude Crne Gore.

Digitalni info punktovi su instalirani na aerodromima u Tivtu i Podgorici, u hotelima na Žabljaku i Kolašinu, a biće postavljeni u svim gradovima u Crnoj Gori. (Tanjug) 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Hrvatska preuzima bogataše iz Dubaija?
Nakon što je objavljena vest da je kreditna i finansijska kriza uzdrmala Dubai, bogati i slavni će se...
Crna Gora na sniženju?
Žarko Radulović potvrdio je da je ta kompanija za turiste iz Srbije odobrila popust od 30 odsto na cene svih usluga....
Borovec - Hotel Flora
Borovec je poznati skijaški centar Bugarske, koji se nalazi na 1350 m nadmorske visine, na severnim obroncima planine Rila, ...