Pocetna » Ponuda » Region » Saznaj sve o Crnoj Gori
 
Region | dodato 08.03.2010.
Detalji
 
 
U Crnoj Gori turistima je 24 časa dnevno na raspolaganju Kol centar 1300.
Dobicete sve potrebne turističke i opšte informacije, uložiti žalbe i pohvale i rezervisati smeštaj.
U Crnoj Gori turistima je 24 časa dnevno na raspolaganju Kol centar 1300, putem kojeg se mogu dobiti sve potrebne turističke i opšte informacije, uložiti žalbe i pohvale i rezervisati smeštaj, saopštilo je Ministarstvo turizma Crne Gore.

Montenegro Customer Care -MCC je jedinstveni turistički servis koji, kao buking i info centar, obezbeđuje sve potrebne informacije koje su od značaja za ugodan boravak u Crnoj Gori.

Putem Kol centra 1300, koji je dostupan 24 časa dnevno, moguće je dobiti informacije o smeštajnim kapacitetima, restoranima, kafićima, internet punktovima, noćnom životu i značajnim manifestacijama i događajima, kao i opšte informacije.

Pozivom na broj 1300, turisti imaju mogućnost da dobiju i servisne informacije o stanju na putevima, vremenskim uslovima, visini snežnog pokrivača, uslovima na ski stazama i slično, ali i da ulože žalbe, primedbe i upute pohvale, kao i da rezervišu smeštaj.

Imajući u vidu potrebu turista za kvalitetnim i detaljnim informacijama prilikom dolaska u zemlju, instalirana je i mreža turističkih digitalnih info punktova koji imaju direktnu vezu sa Kol centrom i veb portalom http://www.montenegro.travel koji predstavlja zvaničnu internet prezentaciju turističke ponude Crne Gore.

Digitalni info punktovi su instalirani na aerodromima u Tivtu i Podgorici, u hotelima na Žabljaku i Kolašinu, a biće postavljeni u svim gradovima u Crnoj Gori. (Tanjug) 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Na Svetom Stefanu od 1. jula
Grad hotel Sveti Stefan počinje da radi od 1. jula ove godine kada će deset vila biti spremno za prve turiste....
Kako je umro turizam
Zbog propale sezone, očajni meštani Jelse pre nekoliko dana oblepili su grad umrlicama "Jesi"....
Crna Gora među 50 najlepših
National Geographic Traveler svrstao je Crnu Goru među 50 najlepših destinacija na planeti....