Pocetna » Letovanje » Evropski Gradovi » Paralia i Olympic Beach
 
Detalji
Paralija I Olympic beach su pogodne za porodice sa malom decom između ostalog i iz razloga što je nekoliko metara od obale voda duboka oko 1,5 m.
 
 
Od Soluna su udaljeni oko 67km a od velikog trgovačkog I administrativnog centra Katerinija-glavnog grada oblasti Pijerije oko 6 km.
Mesta sadrže veliki broj restorana, barova, taverni, radnji kao i nekoliko diskoteka i noćnih klubova.
PARALIJA I OLYMPIC BEACH nalaze se na Olimpskoj Rivijeri, pored autoputa koji povezuje Solun sa Atinom. Od Soluna su udaljeni oko 67km a od velikog trgovačkog I administrativnog centra Katerinija-glavnog grada oblasti Pijerije oko 6 km.

Dobra geografska pozicija mesta, koja su poznata po dugim peščanim plažama, čistim morem, živopisnim selima i značajnim arheološkim lokalitetima čine ova letovališta jednim od najatraktivnijih u Severnoj Grčkoj. Paralija I Olympic beach su pogodne za porodice sa malom decom između ostalog i iz razloga što je nekoliko metara od obale voda duboka oko 1,5 m.

Mesta sadrže veliki broj restorana, barova, taverni, radnji kao i nekoliko diskoteka i noćnih klubova. Takodje su Vam u ponudi dobro snabdeveni supermarketi, poslastičarnice i pekare. U mestima postoje ambulante, apoteke, pošta i rent a car agencije…Pogledaj i:

leto

,

grcka

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Podgorica
Podgorica je glavni i najveći grad Crne Gore, dok Cetinje ima status prijestonice. Prema popisu iz 2003. imala je 136.473 st...
Bergamo
Bergamo je grad u severnom delu Italije, u regiji Lombardija. Ima oko 117.000 stanovnika. Grad Bergamo je središte istoimene...
Brisel
Brisel je glavni i najveći grad Belgije, i nezvanični glavni grad Evropske Unije. Gradska opština Brisela, koja danas obuh...