Pocetna » Ponuda » Srbija » "Pokreni se", upoznaj Srbiju
 
Srbija | dodato 05.04.2010.
Detalji
Dakle, pokreni se…
 
 
Udruženje građana "Moja Srbija" pokrenulo je akciju za promovisanje turističkih potencijala Srbije pod nazivom "Pokreni se!".
Moja Srbija
Udruženje građana "Moja Srbija" pokrenulo je akciju za promovisanje turističkih potencijala Srbije pod nazivom "Pokreni se!".

"Dve trećine mladih u našoj zemlji ne putuje nigde po Srbiji van mesta u kome živi, osim u rodno mesto roditelja", saopštilo je udruženje "Moja Srbija" i navelo da je zato pokrenulo akciju za upoznavanje turističkih potencijala Srbije.

Koordinator te akcije Aleksandar Gubaš kaže da planiranje odmora u Srbiji daleko manje zahtevno od planiranja odmora u inostranstvu.

Jednodnevni izleti u okolinu grada ne zahtevaju nikakav poseban plan ni troškove, a garantuju obnavljanje energije, zdravlja, optimizma i osećanja ispunjenosti u svakodnevnom životu, poručuju iz "Moje Srbije". 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Golija
Nalazi se 40 km jugozapadno od Ivanjice ili 32 km severno od Novog Pazara, i pruža velike mogućnosti za odmor i rekreaciju...
Etno festival na Štrandu
Posle jednogodišnje pauze na novosadskom Štrandu, jednoj od najlepših plaža na Dunavu, ponovo će biti održan Etno festi...
Seoski turizam privlači strance
Srbija se sve sigurnije pozicionira kao turistička destinacija u Evropi....