Pocetna » Ponuda » Srbija » "Pokreni se", upoznaj Srbiju
 
Srbija | dodato 05.04.2010.
Detalji
Dakle, pokreni se…
 
 
Udruženje građana "Moja Srbija" pokrenulo je akciju za promovisanje turističkih potencijala Srbije pod nazivom "Pokreni se!".
Moja Srbija
Udruženje građana "Moja Srbija" pokrenulo je akciju za promovisanje turističkih potencijala Srbije pod nazivom "Pokreni se!".

"Dve trećine mladih u našoj zemlji ne putuje nigde po Srbiji van mesta u kome živi, osim u rodno mesto roditelja", saopštilo je udruženje "Moja Srbija" i navelo da je zato pokrenulo akciju za upoznavanje turističkih potencijala Srbije.

Koordinator te akcije Aleksandar Gubaš kaže da planiranje odmora u Srbiji daleko manje zahtevno od planiranja odmora u inostranstvu.

Jednodnevni izleti u okolinu grada ne zahtevaju nikakav poseban plan ni troškove, a garantuju obnavljanje energije, zdravlja, optimizma i osećanja ispunjenosti u svakodnevnom životu, poručuju iz "Moje Srbije". 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Prvi susret sa Beogradom
Džeparoši i uličarke bez pardona, taksisti i šibicari bez skrupula i danas u Beogradu vrebaju naivne došljake iz provinc...
Dan na "Nepoznatom Dunavu"
Udruženje građana Eko pokret "Štediša” od 17. do 24. oktobra organizuje celodnevna krstarenja Dunavom, u okviru projekt...
Krajkovačko jezero
Na samo 27 kilometara od Niša ušuškano je Krajkovačko jezero čisto kao suza....