Pocetna » Ponuda » Srbija » Na Sajmu turizma popusti
 
Srbija | dodato 15.02.2010.
Detalji
Sajam će 24, 25. i 28. februara biti otvoren od 10 do 18 časova, dok će 26. i 27. februara biti otvoren od 10 do 19 časova.
 
 
Trideset drugi Međunarodni sajam turizma održaće se u Beogradu od 24. do 28. februara uz učešće 850 izlagača iz 41 zemlje.
Sajam turizma će ove godine trajati jedan dan duže.
"Prvi put će svoje turističke potencijale predstaviti turističke organizacije Španije i SAD, a biće održan i sajam vina Beo Wine Fair.

Zemlja partner ove godine je Slovenija", rekao je na konferenciji za novinare u sredu, predstavnik Beogradskog sajma Nikola Andrić.

Sajam turizma će ove godine trajati jedan dan duže nego što je do sada bio običaj, a prvi dan je rezervisan samo za medije i turističke radnike.

Na Sajmu će turističke agencije predstaviti svoje aranžmane, većina će ponuditi letnje destinacije po sniženim cenama.

Turističku ponudu, između ostalih, predstaviće izlagači iz Italije, Tunisa, Perua, Tenerifa, Kipra, Grčke, Egipta, Tajlanda, Indonezije, Brazila.

Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 200 dinara, a cena parkinga je 100 dinara na sat. (MONDO)Pogledaj i:

sajam

,

turizam

,

beograd

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
"Pokreni se", upoznaj Srbiju
Udruženje građana "Moja Srbija" pokrenulo je akciju za promovisanje turističkih potencijala Srbije pod nazivom "Pokreni se...
Kališ nisu samo zidine
Beogradska tvrđava je interesantna zbog bogate kulturno-umetničke ponude. Koncerti, izložbe, radionice... ili jednostavna ...
Probaj najbolje afrodizijake
Ovog vikenda, od 27. do 29. avgusta, u selu Ozrem kod Gornjeg Milanovca, po sedmi put biće održana Mud®ijada....