Pocetna » Ponuda » Srbija » U Valjevo zbog vampira
 
Srbija | dodato 08.02.2010.
Detalji
Sajam turizma u Beogradu biće održan od 24. do 28. februara.
 
 
"Valjevo za Vas" će se na predstojećem Sajmu turizma u Beogradu pojaviti s najpoznatijim srpskim vampirom.
Srpski vampir Sava Savanović
Novoosnovano Udruženje i turistički klaster "Valjevo za Vas" će se na predstojećem Sajmu turizma u Beogradu pojaviti s najpoznatijim srpskim vampirom Savom Savanovićem, junakom Glišićeve pripovetke "Posle 90 godina".

"Sava Savanović će biti predstavljen kao simpatičan vampir, u prirodnoj veličini, pa će posetioci moći da se fotografišu s tim originalnim valjevskim brendom 'za uspomenu i dugo sećanje'", rekao je na konferenciji za novinare član klastera Dušan Arsenić.

Predsednik klastera "Valjevo za vas" Vladimir Krivošejev je objasnio da su osmišljena dva valjevska turistička brenda - istorija i tradicija, odnosno priroda i okolina.

Biće promovisan promotivni prospekt-kalendar Valjeva, kao i već ranije osmišljena akcija "Sam svoj tur-operater" uz "Novčanicu od 25 eVAra". Reč je o ponudi budućim posetiocima da provedu "vikend u Valjevu za 25 eVAra".

Osim te ponude turistima će biti na rapolaganju i nove od 21, 19 i 15 evra, koliko će koštati slični aranžmani sa odgovarajućom ponudom turističkog klastera "Valjeva za Vas".

Ipak, u tom udruženju očekuju da će "glavni štos" biti priča o prvom srpskom vampiru Savi Savanoviću, junaku Glišićeve pripovetke "Posle 90 godina", koji je "ordinirao" u vodenici u selu Zarožje, na padinama Jablanika.

Sajam turizma u Beogradu biće održan od 24. do 28. februara. (MONDO)Pogledaj i:

vampiri

,

srbija

,

turizam

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Avanturistički uranak
Prvomajski praznici, su idealno vreme da zbrišemo negde u prirodu, dobro dođu i da probamo neke druge vidove razonode....
Pazi koga slikaš
Na putovanju ćete sigurno fotografisati sebe i svoje bližnje....
Na Kopaoniku skijanje od novembra
Ski sezona na Kopaoniku počeće, umesto krajem decembra, već 15. novembra....