Pocetna » Ponuda » Srbija » "Ruža vetrova" uskoro na Zlatiboru
 
Detalji
Podizanje etno sela sa drvenim kućicama, koje će, uz prateću infrastrukturu biti ponuđene na prodaju po ceni od 1.300 do 1.500 evra po objektu.
 
 
Reč je o hotelsko-apartmanskom kompleksu vrednom 12 miliona evra, koji će imati hotel sa pet zvezdica.
Apartmani, nekoliko bazena, fitnes centar, teretane, golf terene, a prostiraće se na više od četiri hektara.
Jula 2010. godine Zlatibor će dobiti nov turistički kompleks - "Ruža vetrova" koji gradi kompanija za proizvodnju organske hrane i kozmetičkih preparata "Hemel" iz Jagodine.

"Reč je o hotelsko-apartmanskom kompleksu vrednom 12 miliona evra, koji će imati hotel sa pet zvezdica, apartmane, nekoliko bazena, fitnes centar, teretane, golf terene, a prostiraće se na više od četiri hektara", rekla je predstavnica za odnose sa javnošću "Hemela" Slavica Bogdanović.

Smeštajni kapacitet tog turističkog kompleksa biće 270 ležajeva, od čega će hotel imati 50 ležajeva.
Deo od 120 apartmana namenjen je prodaji, dok će će se ostali koristiti za dopunske sadržaje.


"Osnovna namena 'Ruže vetrova' je detoksikacija organizma i korekcja telesne težine, kao i relaksacija", rekla je predstavnica "Hemela" i navela da će centar biti jedinstven u Evropi, jer će se u njemu služiti isključivo organski proizvedena hrana.

Bogdanović je dodala da se sledeće godine planira i podizanje etno sela sa drvenim kućicama na prostoru od oko dva hektara, koje će, uz prateću infrastrukturu, biti ponuđene na prodaju po ceni od 1.300 do 1.500 evra po objektu. 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Razgledanje antičkog Beograda
Besplatno razgledanje antičkog nasleđa Beograda, u okviru manifestacije Dani Beograda, biće organizovano od 16. do 19. apr...
Dan na "Nepoznatom Dunavu"
Udruženje građana Eko pokret "Štediša” od 17. do 24. oktobra organizuje celodnevna krstarenja Dunavom, u okviru projekt...
Letnji vozni red od 11. juna
Od petka 11. juna počinje letnja sezona železničkog saobraćaja, a tada će krenuti i auto voz na relaciji Beograd - Bar -...