Pocetna » Ponuda » Srbija » Na Zlatiboru oko 12 eur. dnevno
 
Detalji
Vlasnici privatnog smeštaja zasad su ostali pri ustaljenim tarifama po kojima rentiranje apartmana, od 45 do 110 evra dnevno, a iznajmljivanje soba prve i druge kategorije 15 - 20 evra.
 
 
Zavisno od sadržaja koji im domaćini u Rožanstvu, Krivoj Reci, Mačkatu, Sirogojnu i ostalim selima ponude.
Hotel "Mona" nudi zimovanje, polupansion po ceni od 4.700 dinara dnevno.
Smeštaj u hotelima u Turističkoj organizaciji "Zlatibor", realno je isti u odnosu na prošlo zimu, odnosno nominalno skuplji samo za troškove koje je izazvalo pomeranje kursa dinara.

Hotel "Mona" svojoj klijenteli nudi zimovanje na bazi polupansiona po ceni od 4.700 dinara dnevno u dvokrevetnoj sobi, odnosno 8.400 u apartmanima. Dan boravka u "Visu" koštaće 3.600, odnosno 4.800 dinara, zavisno od toga da li je dvokrevetna soba ili apartman, dok će se ista usluga u "Prezidentu" plaćati 2.950 i 3.750 dinara.

Dnevni polupansion u komercijalnom bloku Specijalne bolnice "Zlatibor" treba izdvojiti od 3.560 do 4.400 dinara, s tim što ova ustanova nudi i poseban sedmodnevni paket aranžman "Čigota", koji obuhvata program za mršavljenje i košta od 29.220 do 36.115 dinara. Za zimovanje kod "Braće Sekulić" biće potrebno izdvojiti 20 evra dnevno po osobi.

Vlasnici privatnog smeštaja zasad su ostali pri ustaljenim tarifama po kojima rentiranje apartmana, zavisno od njegovog komfora i udaljenosti od centra turističkog naselja, košta od 45 do 110 evra dnevno, a iznajmljivanje soba prve i druge kategorije 15 - 20 evra.

Odmor u idili seoskog turizma biće za svakog gosta trošak od 12 do 20 evra dnevno, zavisno od sadržaja koji im domaćini u Rožanstvu, Krivoj Reci, Mačkatu, Sirogojnu i ostalim selima ponude.

"Cene u privatnom smeštaju nisu fiksne i lako se može dogoditi da već u drugoj polovini januara dođe do njihovog osetnog pada. Ovaj scenario viđen je prošle godine kada su usled nedostatka snega i manjka turista cene prepolovljene posle julijanske nove godine", rečeno je "Blicu" u jednoj od zlatiborskih turističkih agencija.

Zlatiborski hotelijeri otvorili su karte i s ponudom novogodišnjih paket aranžmana. Tako će tri dana praznovanja u "Moni", u šta su uključene polupansionska usluga i dve svečane večere, koštati 36.000 dinara za smeštaj u dvokrevetnoj sobi.

Specijalna bolnica "Zlatibor" nudi četiri novogodišnja dana, plus doček i njegovu prvojanuarsku reprizu po ceni od 24.610 do 29.060 dinara.

Pet dana u Sportsko-turističkom centru "Zlatibor" sa novogodišnjom večerom košta od 28.500 do 30.000, aranžman u istom trajanju "Prezident" nudi za 20.000 - 27.000 dinara, dok se u "Visu", bez posebne proslave Nove godine, četiri dana mogu provesti za 16.200 - 18.000 dinara. (MONDO)Pogledaj i:

smestaj

,

zimovanje

,

zlatibor

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Predsednički apartman 1.000 evra
Cena polupansiona u hotelu "Grand" je od 120 do 150 evra u top sezoni....
Nova sezona "Romantike"
Muzejski voz "Romantika" od 24. aprila do 28. avgusta prevoziće putnike svake druge subote od Beograda do Mokre Gore....
Lazareva pećina otvorena za turiste
Lazareva pećina kod Bora, speleološki i arheološki dragulj Srbije, ponovo je otvorena za turističke posete....