Pocetna » Ponuda » Srbija » Kopaonik - Apartmani Konaci
 
Srbija | dodato 02.02.2009.
Detalji
Agencija : Mladost Turist
Adresa: Kosovska 49, Beograd
Terazije 3, Beograd
Tel: +381 (0)11 3222 134, 3347 708
travelshop@verat.net
http://www.mladostturist.co.yu/
 
 
Deca od 2-7 godina plaćaju samo osiguranje, a deca od 7 – 15 god plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 50 dinara i osiguranje.
Nalazi se u samom centru društvenog života turističkog centra.
Na 300 km jugozapadno od Beograda nalazi se Kopaonik, sa najvišim vrhom 2017 m. sa 22 žičare, i preko 60km uređenih staza trenutno je najveći skijaški centar Srbije.

Apartmani Konaci Sunčani Vrhovi - U kompleksu od 5 konaka koji čine ambijentalnu celinu nalazi se 393 apartmana. Svaki je opremljen kompletnom kuhinjom, kupatilom, telefonom, radiom i tv-om. Nalazi se u samom centru društvenog života turističkog centra.

Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu i prema odluci Skupštine Opštine boravišna taksa po osobi i danu iznosi 100 din. Osiguranje iznosi 70 din po osobi i danu. Deca od 2-7 godina plaćaju samo osiguranje, a deca od 7 – 15 god plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 50 dinara i osiguranje.

Način plaćanja: Prilikom rezervacije plaća se 40% od ukupne cene aranžmana . Ostatak uplate: gotovinski ili platnim karticama najkasnije 15 dana pre korišćenja usluga ili na dve jednake mesečne rate čekovima građana koji se deponuju odmah prilikom uplate.Pogledaj i:

mladost turist

,

kopaonik

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Novi punktovi u Beogradu
Turistička organizacija Beograda je zbog povećanog broja turista otvorila novi turistički informativni centar....
Po Srbiji naravno, na kredit!
Građani Srbije mogu da subvencionisanim potrošačkim kreditima plate turističke aranžmane za odmor u Srbiji....
Letnji vozni red od 11. juna
Od petka 11. juna počinje letnja sezona železničkog saobraćaja, a tada će krenuti i auto voz na relaciji Beograd - Bar -...