Pocetna » Ponuda » Srbija » Kopaonik - Apartmani Konaci
 
Srbija | dodato 02.02.2009.
Detalji
Agencija : Mladost Turist
Adresa: Kosovska 49, Beograd
Terazije 3, Beograd
Tel: +381 (0)11 3222 134, 3347 708
travelshop@verat.net
http://www.mladostturist.co.yu/
 
 
Deca od 2-7 godina plaćaju samo osiguranje, a deca od 7 – 15 god plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 50 dinara i osiguranje.
Nalazi se u samom centru društvenog života turističkog centra.
Na 300 km jugozapadno od Beograda nalazi se Kopaonik, sa najvišim vrhom 2017 m. sa 22 žičare, i preko 60km uređenih staza trenutno je najveći skijaški centar Srbije.

Apartmani Konaci Sunčani Vrhovi - U kompleksu od 5 konaka koji čine ambijentalnu celinu nalazi se 393 apartmana. Svaki je opremljen kompletnom kuhinjom, kupatilom, telefonom, radiom i tv-om. Nalazi se u samom centru društvenog života turističkog centra.

Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu i prema odluci Skupštine Opštine boravišna taksa po osobi i danu iznosi 100 din. Osiguranje iznosi 70 din po osobi i danu. Deca od 2-7 godina plaćaju samo osiguranje, a deca od 7 – 15 god plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 50 dinara i osiguranje.

Način plaćanja: Prilikom rezervacije plaća se 40% od ukupne cene aranžmana . Ostatak uplate: gotovinski ili platnim karticama najkasnije 15 dana pre korišćenja usluga ili na dve jednake mesečne rate čekovima građana koji se deponuju odmah prilikom uplate.Pogledaj i:

mladost turist

,

kopaonik

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Avanturistički uranak
Prvomajski praznici, su idealno vreme da zbrišemo negde u prirodu, dobro dođu i da probamo neke druge vidove razonode....
Otvara se vizitorski centar Sirmijum
Na Carskoj palati Sirmijum u Sremskoj Mitrovici 15. decembra ove godine biće otvoren vizitorski centar za turiste....
Šetnja kroz Singidunum
Domaći i strani turisti od ove nedelje će biti u prilici da se, u okviru nove ture razgledanja srpske prestonice....