Pocetna » Ponuda » Srbija » Kopaonik - Apartmani Konaci
 
Srbija | dodato 02.02.2009.
Detalji
Agencija : Mladost Turist
Adresa: Kosovska 49, Beograd
Terazije 3, Beograd
Tel: +381 (0)11 3222 134, 3347 708
travelshop@verat.net
http://www.mladostturist.co.yu/
 
 
Deca od 2-7 godina plaćaju samo osiguranje, a deca od 7 – 15 god plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 50 dinara i osiguranje.
Nalazi se u samom centru društvenog života turističkog centra.
Na 300 km jugozapadno od Beograda nalazi se Kopaonik, sa najvišim vrhom 2017 m. sa 22 žičare, i preko 60km uređenih staza trenutno je najveći skijaški centar Srbije.

Apartmani Konaci Sunčani Vrhovi - U kompleksu od 5 konaka koji čine ambijentalnu celinu nalazi se 393 apartmana. Svaki je opremljen kompletnom kuhinjom, kupatilom, telefonom, radiom i tv-om. Nalazi se u samom centru društvenog života turističkog centra.

Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu i prema odluci Skupštine Opštine boravišna taksa po osobi i danu iznosi 100 din. Osiguranje iznosi 70 din po osobi i danu. Deca od 2-7 godina plaćaju samo osiguranje, a deca od 7 – 15 god plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 50 dinara i osiguranje.

Način plaćanja: Prilikom rezervacije plaća se 40% od ukupne cene aranžmana . Ostatak uplate: gotovinski ili platnim karticama najkasnije 15 dana pre korišćenja usluga ili na dve jednake mesečne rate čekovima građana koji se deponuju odmah prilikom uplate.Pogledaj i:

mladost turist

,

kopaonik

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Jeftina zimnica
Ove godine vlada veliko interesovanje za odmor u prirodi podno Divčibara....
Seoski turizam privlači strance
Srbija se sve sigurnije pozicionira kao turistička destinacija u Evropi....
Prvi susret sa Beogradom
Džeparoši i uličarke bez pardona, taksisti i šibicari bez skrupula i danas u Beogradu vrebaju naivne došljake iz provinc...