Pocetna » Ponuda » Srbija » Dan na "Nepoznatom Dunavu"
 
Srbija | dodato 17.08.2010.
Detalji
Za sve informacije i rezervacije treba pozvati telefon 011/2404-483 ili 063/280-298, ili poslati imejl na stedisa@nadlanu.com.
 
 
Udruženje građana Eko pokret "Štediša” od 17. do 24. oktobra organizuje celodnevna krstarenja Dunavom, u okviru projekta "Nepoznati Dunav”.
Najbolji provod zagarnatovan...
Realizaciju projekta podržao je Sekretarijat za privredu, s ciljem da se obogati postojeća nautička i turistička ponuda Beograda, odnosno da se doprinese afirmaciji atraktivnih sadržaja na Dunavu.

Krstarenje Dunavom omogućava upoznavanje atraktivnih i privlačnih mesta kao što su ostrvca, rukavci i divlje plaže.

Projekat "Nepoznati Dunav” obuhvata besplatne celodnevne izlete niz Dunav sa obilaskom Bele stene, Velikih voda, Srednjih voda, Malih voda i Dunavskog keja.

Tokom izleta se obilaze ade, kanali, rukavci i divlje plaže, a po dolasku na Belu stenu posetiocima će biti omogućeno da obiđu lokalitet sa ostacima rimskog utvrđenja i rečnu luku, koja poseduje lepu peščanu plažu, prenosi Beoinfo.

Programom je predviđeno da se posetioci okupljaju na keju kod Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović” u 9.45 sati. Polazak je u 10, a povratak u 18 časova. Za svakog posetoica obezbeđen je bezbednosni prsluk.

Za sve informacije i rezervacije treba pozvati telefon 011/2404-483 ili 063/280-298, ili poslati imejl na stedisa@nadlanu.com.

U slučaju lošeg vremena polasci se odlažu za sledeći termin, o čemu će posetioci biti blagovremeno obavešteni. 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
I stranci love po Srbiji
Lovni turizam još je neiskorišćena šansa Srbije, iako stalno raste intersovanje inostranih turista za naša lovišta, a n...
Tara
Ova oaza netaknute prirode nalazi se na nadmorskoj visini od 1000 do 1200 m....
Srbija povećala broj turista
Predsednik Evropske komisije za putovanja Artur Obešar izjavio je na konferenciji....