Pocetna » Ponuda » Srbija » Prolećno sniženje na Kopu
 
Srbija | dodato 08.03.2011.
Detalji
Poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju šetnjama do Pančićevog vrha ili Markove stene, očekuju Vas niže cene nego u zimskoj sezoni.
 
 
Goste koji odluče da ovog proleća provedu nekoliko dana na Kopaoniku, i poboljšaju svoje zdravlje i kondiciju šetnjama do Pančićevog vrha ili Markove stene, očekuju niže cene nego u zimskoj sezoni.
Rezervisano samo za one sa dubokim dzepom... Vi koji imate platicu do 400 eur. ne citajte ovo da se ne biste nervirali za dzabe!
U hotelima "Grand" i "Anđela", koji posluju u sastavu "MK mauntin rizorta", u periodu od 16. do 30. aprila paket od četiri dana i tri noći, na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi iznosi 111 evra, dok za aranžman od pet dana i četiri noći treba platiti 148 evra.

Praznični velnes i spa paket "egzotik" u "Grandu", na bazi polupansiona, u periodu od 16. aprila do 2. maja, za tri dana i dve noći iznosi 105 evra, a za četiri dana i tri noći 140 evra, dok je cena paketa "Drim of rein" za tri dana 115, a za četiri 150 evra.

Oba paketa podrazumevaju neograničeno korišćenje bazena, saune, ruske banje, tropske kiše i aroma terapija, a razlika je u vrstama masaže.

Iznajmljivanje JAT-ovih apartmana od 9. aprila do 18. juna košta po danu od 1.700 do 3.800 dinara, a za aranžman od sedam dana od 11.900 do 26.600 dinara. Doplata za polupansion iznosi 1.100 dinara dnevno po osobi.

U hotelu "Putnik", u periodu od 30. aprila do 28. maja, dnevni polupansion u dvokrevetnoj sobi iznosi 23 evra, a u hotelu "Klub A" 26 evra.


(Tanjug) 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Ski sezona od januara
Skijalište "Besna kobila" završilo je adaptaciju planinarskog doma i...
Kopaonik
Moderan i atraktivan hotel Grand, smešten 100 metara od centra turističkog naselja....
Brodska linija od Rumunije do Srbije
Prva redovna brodska linija između Velikog Gradišta u Srbiji i Nove Moldave u Rumuniji....