Pocetna » Ponuda » Srbija » Prolećno sniženje na Kopu
 
Srbija | dodato 08.03.2011.
Detalji
Poboljšajte svoje zdravlje i kondiciju šetnjama do Pančićevog vrha ili Markove stene, očekuju Vas niže cene nego u zimskoj sezoni.
 
 
Goste koji odluče da ovog proleća provedu nekoliko dana na Kopaoniku, i poboljšaju svoje zdravlje i kondiciju šetnjama do Pančićevog vrha ili Markove stene, očekuju niže cene nego u zimskoj sezoni.
Rezervisano samo za one sa dubokim dzepom... Vi koji imate platicu do 400 eur. ne citajte ovo da se ne biste nervirali za dzabe!
U hotelima "Grand" i "Anđela", koji posluju u sastavu "MK mauntin rizorta", u periodu od 16. do 30. aprila paket od četiri dana i tri noći, na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi iznosi 111 evra, dok za aranžman od pet dana i četiri noći treba platiti 148 evra.

Praznični velnes i spa paket "egzotik" u "Grandu", na bazi polupansiona, u periodu od 16. aprila do 2. maja, za tri dana i dve noći iznosi 105 evra, a za četiri dana i tri noći 140 evra, dok je cena paketa "Drim of rein" za tri dana 115, a za četiri 150 evra.

Oba paketa podrazumevaju neograničeno korišćenje bazena, saune, ruske banje, tropske kiše i aroma terapija, a razlika je u vrstama masaže.

Iznajmljivanje JAT-ovih apartmana od 9. aprila do 18. juna košta po danu od 1.700 do 3.800 dinara, a za aranžman od sedam dana od 11.900 do 26.600 dinara. Doplata za polupansion iznosi 1.100 dinara dnevno po osobi.

U hotelu "Putnik", u periodu od 30. aprila do 28. maja, dnevni polupansion u dvokrevetnoj sobi iznosi 23 evra, a u hotelu "Klub A" 26 evra.


(Tanjug) 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Na Kopaoniku skijanje od novembra
Ski sezona na Kopaoniku počeće, umesto krajem decembra, već 15. novembra....
Na Zlatiboru od 15 evra
Sa cenama koje su za desetak odsto niže u odnosu na prošlo leto, kao i značajnim poboljšanjem kvaliteta usluga....
Kopaonik
Moderan i atraktivan hotel Grand, smešten 100 metara od centra turističkog naselja....