Pocetna » Business » Business » iTV nedeljni program
 
Business | dodato 14.04.2009.
Detalji
PONEDELJAK - Atlas (24h)
UTORAK - ABS Show (24h)
SREDA - Srbija koju volim (24h)
ČETVRTAK - ABS Show (24h)
PETAK - Atlas (24h)
SUBOTA - Srbija koju volim (24h)
NEDELJA - ABS Show (24h)
 
 
Najpopularniji internet portal o turizmu na ovim prostorima www.kudanaodmor.com posle 5 godina rada omogućio je da se TV reklame prikazuju na naslovnoj strani portala ispred naseg programa internet TV-a za taj dan.
U današnje vreme, televizijski spotovi su zbog astronomskih cena nedostižni za većinu firmi.
Šta je to internet TV portala KudaNaOdmor.com?

KudaNaOdmor.com internet TV je nov način promovisanja kompanija, proizvoda ili usluga u video formatu. Nove tehnologije omogućile su da se TV reklame emituju putem Interneta i samim tim se kompanije prezentuju našoj najvecoj ciljnoj grupi od 19 do 49 god.

Najpopularniji internet portal o turizmu na ovim prostorima www.kudanaodmor.com posle 5 godina rada omogućio je da se TV reklame prikazuju na naslovnoj strani portala ispred naseg programa internet TV-a za taj dan.

Kreiranje programa internet TV-a portala KudaNaOdmor.com je jednostavno i veoma zabavno. Profesionalna iTV ekipa dolazi kod Vas (na željenu lokaciju), snima jedinstveni film, a Vi ste glavna zvezda! Pre snimanja provodite nekoliko minuta u pripremi sa našim profesionalnim iTV voditeljem koji će Vam objasniti ceo postupak rada. Razmislite šta želite da snimite i kroz kratak film pokažite svima šta nudite, vaše proizvode, vašu firmu, Vaš uspeh!
Vaša TV reklama se postavlja na naslovnu stranu portala KudaNaOdmor.com u delu vidno oznacenim za internet TV. Posetioci treba samo da kliknu mišem na njega da bi videli Vašu firmu, proizvode ili usluge. Posetioci mogu bezbroj puta da puste video reportazu i pažljivo da je pogledaju.

Internet tehnologije napreduju neverovatnom brzinom i sve više kompanija se odlučuje za ovaj vid oglašavanja. Uporedo sa razvojem tehnologija, razvijaju se i firme, pa je pri velikoj konkurenciji veoma bitno obezbediti najbolji način oglašavanja. Najbolje mesto za oglašavanje je tamo gde Vas kupci vide i traže - u Vašoj ciljnoj grupi!

U današnje vreme, televizijski spotovi su zbog astronomskih cena nedostižni za većinu firmi. Sa druge strane, Internet je dostupan svima pa i najmanje preduzeće može imati svoju iTV reklamu. Ne postoji razlika u kvalitetu snimka, a uz minimalan budžet dobijate mogućnost da Vas vidi mnogo više ljudi nego na televiziji. Zar to nije super? Internet nema ograničenja u vremenu, trajanju i dostupnosti.
 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Preparati za bolji seksulani život
Darodavac šaljivog naziva "Sigurna patka" i web portal KudaNaOdmor.com Vam poklanjaju svake nedelje po jednu kutiju čuvenih...