Pocetna » Aktuelno » TOP 20 zima 2011 » Erceflora duo
 
TOP 20 zima 2011 | dodato 07.07.2011.
Detalji
Dijetetski proizvod.
Nije zamena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu.
Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo.
SC.OTC.11.05.12.
 
 
Konačno je stiglo lepo vreme a sa njim i planovi za zasluženi odmor. Dok planiramo gde ćemo ići i sa kim, ne smemo zaboraviti neizostavni deo svake putne torbe , preparat za prevenciju putne dijareje.
Dijetetski proizvod. Nije zamena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu. Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. SC.OTC.11.05.12.
Konačno je stiglo lepo vreme a sa njim i planovi za zasluženi odmor. Dok planiramo gde ćemo ići i sa kim, ne smemo zaboraviti neizostavni deo svake putne torbe , preparat za prevenciju putne dijareje.

Stoga je neophodno crevnu floru zaštititi, kako preventivno, tako i terapijski, preparatom koji u svom sastavu ima idealan spoj korisnih bakterija i gljivica kako bi narušena ili uništena flora bila adekvatno uspostavljena i kako bi se crevna funkcija nesmetano odvijala.

Probiotski preparati sadrže korisne bakterije i gljivice, koji unosom nadoknađuju oštećenu „korisnu” crevnu floru i bore se na nivou crevne sluznice sa uzročnicima bolesti.

Stanja koja dovode do narušavanja balansa crevne flore su: upotreba antibiotika, putovanja (gde smo izloženim nekim, našem organizmu, manje poznatim infektivnim uzročnicima ili promeni načina ishrane i vode), stanja oslabljenog imuniteta i druga stanja gde smo izloženi uticaju različitih infektivnih uzročnika, kao što su mnogobrojni virusi i bakterije.

Erceflora duo je probiotski preparat na bazi prirodnih sastojaka koji nas štiti od dijareje, nadutosti i bolova u stomaku koji su, nažalost, česti pratioci na putovanjima. Podjednako je delotvoran i kod dijareja uzrokovanih antibioticima, dijareja uzrokovanih virusima i drugim infektivnim uzročnicima.

Erceflora duo kapsule su trokomponentni probiotski dodatak ishrani, koji sadrži dva soja mlečnokiselinskih bakterija (Lactobacillus rhamnosus i acidophilus) i jedan soj kvasnica (Saccharomyces boulardii), čije zajedničko delovanje dovodi do blagotvornih efekata po oštećenu floru creva.

Ukupan broj probiotskih mikroorganizama je do 7 milijardi u jednoj kapsuli. To je izuzetno bitno za adekvatno kolonizaciju creva ovim korisnim mikroorganizmima, jer je na taj način zaštita potpuna.

Erceflora Duo je prirodan preparat, pogodan za upotrebu u svim uzrastima, kod najosetljivijih grupa ljudi, male dece, ali i starih osoba.

Preporučeno doziranje je 1 do maksimalno 3 kapsule dnevno.

Ako planirate put, obavezno se postarajte da Vaša putna apoteka sadrži Ercefloru duo, jer ćete tako biti bezbedni da Vam odmor neće biti pokvaren neprijatnim tegobama. 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Hamburg "skida" putnike
Na hamburškom aerodromu ove sedmice počela je eksprimentala upotreba "telesnih skenera" - prvih u Nemačkoj....
U Kairu taksi za žene
Sezona letovanja se završava, ali je u nekim zemljama i dalje toplo i sunčano, kao na primer u Egiptu....