Pocetna » Aktuelno » SPECIJALNE ponude zima 2011 » Iz Banjaluke za Evropu
 
Detalji
Ipak, imajte u vidu da u cenu povratnih karata nisu uračunate aerodromske takse.
 
 
"Skaj Srpska" i "Adrija ervejz" tokom marta nude karte za letove iz Banjaluke do Ljubljane, Amsterdama, Brisela, Frankfurta, Londona, Minhena, Pariza, Beča i Ciriha po promotivnim cenama.
Sky Srpska: Iz Banjaluke za Evropu
Promotivnim letovima u martu za devet evropskih destinacija, "Skaj Srpska" i slovenački "Adrija ervejz" žele da popularizuju letove sa banjalučkog aerodroma, navode u aviokompaniji iz Republike Srpske.

Jeftine avionske karte mogu se kupiti za Ljubljanu, Amsterdam, Brisel, Frankfurt, London, Minhen, Pariz, Beč i Cirih.

Najjeftinija će biti povratna karta za Ljubljanu preko koje će se dalje leteti za evropske gradove i koštaće devet evra, dok će najskuplja biti povratna karta do Brisela po ceni od 41 evra, pišu "Nezavisne novine".

Ipak, imajte u vidu da u cenu povratnih karata nisu uračunate aerodromske takse, tako da je let do ponuđenih destinacija ipak skuplji. Tako, na primer, cena povratne karte do Ljubljane sa uračunatim taksama na banjalučkom i ljubljanskom aerodromu iznosi 32 evra.

Avioni iz Banjaluke za Ljubljanu, preko koje će se dalje leteti do evropskih gradova, saobraćaće četiri puta nedeljno: ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom.

(Srna) 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Putujte Inter Siti Srbija
Specijalan popust od 50 odsto za putovanja Inter Siti Srbija (ICS) vozovima sa karticama SRB Plus i RAIL Plus, koji su "Žele...