Pocetna » Aktuelno » SPECIJALNE ponude zima 2011 » Putujte Inter Siti Srbija
 
Detalji
Pogledaj još i ...
http://www.zeleznicesrbije.com
 
 
Specijalan popust od 50 odsto za putovanja Inter Siti Srbija (ICS) vozovima sa karticama SRB Plus i RAIL Plus, koji su "Železnice Srbije" uvele 29. decembra 2010. godine, važiće do 31. marta.
Od 29. decembra 2010. godine, važiće do 31. marta.
Uobičajeni popust na cenu vozne karte s povlasticama RAIL Plus i SRB Plus je 30 odsto, a karte za ICS vozove od Beograda ka Novom Sadu, Subotici, Prijepolju i Kraljevu, u vreme specijalnog popusta biće upola jeftinije.

Do 31. marta vožnja od Beograda do Novoga Sada, u tim vozovima, uz povlastice RAIL Plus i SRB Plus košta 220 dinara, od Beograda do Subotice 360, do Užica 320 dinara, Kraljeva 350, a za kartu do Prijepolja treba izdvojiti 450 dinara.

Povlastice SRB plus - za domaći saobraćaj i RAIL Plus- za međunarodni saobraćaj, mogu se kupiti na blagajnama većih železničkih stanica i važe godinu dana. Cena kartice SRB Plus za mlade do 26 godina i starije od 60 godina košta 400 dinara, a za odrasle 800 dinara.

Kartica RAIL Plus, koja u međunarodnom saobraćaju omogućava popust od 25 odsto, za mlade do 26 godina i starije od 60 godina staje 15 evra, dok odrasli plaćaju 25 evra.

Za članove Ferijalnog saveza Srbije, organizacije SOSF(ETC) i udruženja građana EURO 26, ISIC, ITIC i IYTC kartice su znatno jeftinije, navodi se u saopštenju "Železnica Srbije".


(Tanjug) 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Iz Banjaluke za Evropu
"Skaj Srpska" i "Adrija ervejz" tokom marta nude karte za letove iz Banjaluke do Ljubljane, Amsterdama, Brisela, Frankfurta, ...