Pocetna » Aktuelno » LAST minute ponude za zimu 2011 » Kreiraj sam svoj put
 
Detalji
Dakle, klikni na http://www.jumbo.rs i kreni na putovanje iz snova.
 
 
"Svrbe te tabani“ ali nijedan aranžman se ne uklapa u tvoje slobodne dane, ne zadovoljava tvoje potrebe?
Ne želiš da putuješ u grupi, već da solo istražuješ nove destinacije?
Turistička agencija "Džambo travel“ će ti pomoći da napraviš individualni aranžman po tvojoj meri. Pod motom "Kreirajte sami svoje putovanje", u ovoj agenciji će ti omogućiti da obiđeš bilo koji deo sveta onako kako tebi najviše odgovara.

"Zahvaljujući saradnji sa najvećim svetskim turoperatorima i moćnim rezervacionim sistemima, putniku se pruža veliki broj mogućnosti za sve svetske destinacije“, kaže Igor Vranješević direktor i vlasnik agencije "Džambo travel“.

"U današnje vreme, putovanja predstavljaju jednu od retkih vrednosti koje nas zaista ispunjavaju, čine rećnim i živim. Slike, predeli i doživljaji koje sačuvamo postaju neprocenjivi deo nas samih, te je važno da s pažnjom izaberemo čega ćemo se i kako sećati.

Nešto što sami stvorimo, prema samo našoj zamisli, željama, idejama, vremenskim i finansijskim mogućnostima imaće jači utisak od onoga što drugi naprave i stvore za nas. Ko bolje od nas samih može znati šta će nam prijati“, kaže Vranješević i poziva prave ljubitelje putovanja da sami kreiraju svoj odmor.

"Ukoliko želite da putujete u terminu koji vama odgovara, u dužini boravka koja vama odgovara, imate svoj budžet i samo svoj plan putovanja, tu smo da vas posavetujemo i pomognemo vam pri realizaciji takvog putnog plana." (MONDO) 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
TT Bistro!
Najbolji sistem za pretragu i uporedjenje turisticke ponude u Evropi....