Pocetna » Aktuelno » LAST minute ponude za zimu 2011 » TT Bistro!
 
Detalji
Poslovnica Airport city
Omladinskih brigada 90 a
11070 Novi Beograd
Tel.: 011 222 06 20
Tel.: 011 222 06 21
Tel.: 011 222 06 22
Fax.: 011 228 99 78
http://www.travelhouse.rs
 
 
Uporedjenje cena i rezervacija putovanja najvecih evropskih turoperatora na jednom mestu kroz TT Bisto.
Za samo 10 minuta.
Travel House je prva turisticka agencija u Srbiji koja uvodi TT Bistro Portal (Produkt Traveltainment-a). TT-BistroPortal je resenje namenjeno turistickim agencijama kao pomoc pri servisiranju klijenata, koji omogucava pretragu, uporedjenje cene i rezervacije putovanja najboljih evropskih turoperatora.

Sa padom viznog rezima i liberalizacijom avio saobracaja i dolaskom evropskih avio kompanija otvaraju se nove mogucnosti za putovanja. Od sada i srpskim turistima ce biti omoguceno da sa najnizim mogucim cenama iz Beograda iskoriste Last Minute Ponude evropskih turoperatora ili da rezervisu Paket aranzmane evropskih turoperatora po promotivnim cenama.

Sa TT –Bistro Portalom u Travel House poslovnicama klijent ima u sekundi pristup ponudi Last Minute i Paket aranzmana od preko 150 organizatora putovanja u Evropi. Dodatno je omogucena i rezervacija samo Carter Letova, Hotela, Apartmana i Vila za odmor,Rent-a-cara i osiguranja i to po dnevno aktualnim cenama.

Sa TT-Bistro Portalom Travel House garantuje svojim klijentima pretragu odgovarajucih ponuda na najbrzi moguci nacin. Sistem omogucava pretragu po unapred zadatim parametrima poput kategorije hotela, ishrane ili raznih drugih želja klijenata. Takozvana Fuzzy-Logic-Tehnika omogucava automatski predlog alternativnih ponuda.

Za svako putovanje moguce je u sekundi dobiti i informacije poput vremenske prognoze na izabranoj destinaciji, opis destinacije, video klipa hotela, informacije o neophodnim imunizacijama, viznom rezimu i drugo.

Pri pretrazi odredjene destinacije omoguceno je uporedjivanje cena trenutno aktualnih ponuda preko 150 turoperatora. Nakon odabira ponude vrsi se on line rezervacija i stampanje putne dokumentacije.

Veoma smo srećni što ćemo sa padom viznog rezima i demonopolizacijom avio saobracaja biti u mogućnosti da obezbedimo našim klijentima vrhunska putovanja po najnižim mogućim cenama uz potpunu flexibilnost. Sa TT Bisto omogućićemo pristup i uporedjenje dnevno aktualizovanih najnižih cena za Last Minute, Paket Aranžmane, Hotele i druge turističke usluge vodećih evropskih turoperatora. Tako naprimer klijent koje hoće da ide na Mojorku pri zadatim kriterijumima imaće izbor ponude svih turoperatora od najniže ka najvišoj ceni, moći će da pogleda video klip hotela, da vidi vremensku prognozu i dobije sve ostale informacije neophodne za odredjenu destinaciju. Mogućnosti za kombinovanje pri niskim cenama letova iz Beograda do nekog evropskog grada i nastavak na čarter letovima evropskih turoperatora su postale bezgranične. Sa TT Bistro klijent može da obidje svet i izabere svoju destinaciju i putovanje po najnižoj garantovanoj ceni u 10 minuta“ kaže Vili Mitova, direktorka Travel House. 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Kreiraj sam svoj put
"Svrbe te tabani“ ali nijedan aranžman se ne uklapa u tvoje slobodne dane, ne zadovoljava tvoje potrebe?...