Pocetna » Info » Prevoz » Vozom uz popust
 
Prevoz | dodato 27.12.2009.
Detalji
Za grupe do 40 putnika, četvoro pratilaca prevozi se besplatno.
 
 
Železnice Srbije od petka su uvele novu ponudu za grupna putovanja mladih do 20 godina.
Saobraćaj sa Hrvatskom i Slovenijom.
Železnice Srbije od petka su uvele novu ponudu za grupna putovanja mladih do 20 godina u saobraćaju sa Hrvatskom i Slovenijom.

Do tih odredišta mladi će putovati čak 70 odsto jeftinije nego do sada, saopštilo je to javno preduzeće.

Cena povratnog putovanja, primera radi, za šestoro mladih u drugom razredu vozova na relaciji Beograd - Ljubljana - Beograd iznosi svega 156,60 evra, navedeno je u saopštenju.

Povlastica važi za grupu od najmanje šest putnika i dva pratioca grupe, koji se prevoze besplatno. Ukoliko grupa ima od 21 do 30 mladih, pravo na besplatno putovanje imaju tri pratioca.

Za grupe do 40 putnika, četvoro pratilaca prevozi se besplatno, a ukoliko u grupi ima do 50 mladih, petoro pratilaca ima pravo na gratis putovanje.

Pri kupovini voznih karata vođa grupe mora dostaviti, u dva primerka, spisak putnika sa imenima, prezimenima i datumom rođenja svakoga od njih. (Tanjug)Pogledaj i:

voz

,

prevoz

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
"JAT" manje putnika nego prošle godine
Od januara do jula avioni Jat ervejza obavili su 10.551 let....
"Svisom" za Cirih
Švajcarska aviokompanija "Svis" će od 17. decembra udvostručiti broj letova na liniji Beograd - Cirih, sa sedam na 14 leto...
"Papren" za parkiranje
Sa tarifom od 588 evra za nedelju dana parkiranja, parking na bečkom aerodromu Švehat je najskuplji u poređenju sa 17 nema...