Pocetna » Info » Prevoz » U Atinu, Berlin, Brisel za...
 
Prevoz | dodato 06.12.2009.
Detalji
Karte po promotivnim cenama, u koje nisu uključene takse i dodatne naplate, važiće za putovanja od 19. decembra do 12. januara.
http://www.jat.com
 
 
Karte će se prodavati od 1. decembra. do 12. januara putem sajta www.jat.com, besplatnim pozivom na broj: 0-800-111-528
Od 19. decembra karte po ceni od 19 evra
Aviokompanija "Jat ervejz" saopštila je da će od 19. decembra prodavati karte po ceni od 19 evra za putovanja iz Beograda ka gotovo svim velikim evropskim gradovima.

Karte će se prodavati od 1. decembra. do 12. januara putem sajta www.jat.com besplatnim pozivom na broj: 0-800-111-528, kao i u svim poslovnicama nacionalnog avioprevoznika u Srbiji i svetu.

Karte po promotivnim cenama, u koje nisu uključene takse i dodatne naplate, važiće za putovanja od 19. decembra do 12. januara i prodavaće se dok se ne popune sva mesta u avionima, a reč je o sledećim destinacijama:

Amsterdam, Atina, Berlin, Brisel, Kopenhagen, Diseldorf, Frankfurt, Ljubljana, Milano, Pariz, Rim, Solun, Stokholm, Štutgart, Trstu, Beč i Cirih. (MONDO)Pogledaj i:

jat

,

avion

,

prevoz

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Vozom do Crne Gore?!
Prevoz vozovima između Srbije i Crne Gore od četvrtka će biti jeftiniji za 20 odsto, najavila je Željeznica Crne Gore....
Promotivne cene karata za 28 destinacija
Nacionalna aviokompanija najavila je danas da će od 21. marta do 3. aprila po nižim cenama prodavati karte ka 28 evromedite...
ZIM Rent a Car
Auto ZIM Rent a car se bavi iznajmljivanjem vozila sa i bez vozaca. Sva vozila imaju A/C i zelene kartone za izlazak iz zemlj...