Pocetna » Info » Prevoz » U Atinu, Berlin, Brisel za...
 
Prevoz | dodato 06.12.2009.
Detalji
Karte po promotivnim cenama, u koje nisu uključene takse i dodatne naplate, važiće za putovanja od 19. decembra do 12. januara.
http://www.jat.com
 
 
Karte će se prodavati od 1. decembra. do 12. januara putem sajta www.jat.com, besplatnim pozivom na broj: 0-800-111-528
Od 19. decembra karte po ceni od 19 evra
Aviokompanija "Jat ervejz" saopštila je da će od 19. decembra prodavati karte po ceni od 19 evra za putovanja iz Beograda ka gotovo svim velikim evropskim gradovima.

Karte će se prodavati od 1. decembra. do 12. januara putem sajta www.jat.com besplatnim pozivom na broj: 0-800-111-528, kao i u svim poslovnicama nacionalnog avioprevoznika u Srbiji i svetu.

Karte po promotivnim cenama, u koje nisu uključene takse i dodatne naplate, važiće za putovanja od 19. decembra do 12. januara i prodavaće se dok se ne popune sva mesta u avionima, a reč je o sledećim destinacijama:

Amsterdam, Atina, Berlin, Brisel, Kopenhagen, Diseldorf, Frankfurt, Ljubljana, Milano, Pariz, Rim, Solun, Stokholm, Štutgart, Trstu, Beč i Cirih. (MONDO)Pogledaj i:

jat

,

avion

,

prevoz

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
"Super Džambo" u "Lufthanz"-i
Nemačka aviokompanija Lufthanza (Lufthansa) predstavila je u svojoj floti prvi od pet aviona tipa "Erbas A380" (Airbus)....
"Atlasdžet" leti iz Niša
Turska avio kompanija "Atlasdžet erlajns" (Atlasjet airlines) od četvrtka leti iz Niša za tursko letovalište Antaliju....
B. Airways i povlastice za biznismene
Britanski avioprevoznik "Britiš ervejz" uveo je niz pogodnosti za poslovne ljude koji su često na putovanjima....