Pocetna » Info » Prevoz » Od Beograda do Sarajeva za 31 eur.
 
Detalji
U povratku iz Sarajeva u 11.35 sati, tokom cele godine.
 
 
"Železnice Srbije" od novog reda vožnje, koji stupa na snagu 13. decembra 2009. godine, uvode novu komercijalnu ponudu - "Doboj specijal" i "Sarajevo specijal".
Voz će po redu vožnje saobraćati svakodnevno iz Beograda u 8.15 sati.
"Železnice Srbije" od novog reda vožnje, koji stupa na snagu 13. decembra 2009. godine, uvode novu komercijalnu ponudu - "Doboj specijal" i "Sarajevo specijal" u saobraćaju sa Železnicama Republike Srpske i Železnicama Ferderacije Bosne i Hercegovine.

Uspostavljanjem redovne železničke linije Beograd - Sarajevo - Beograd, biće uvedena i komercijalna ponuda "Specijal" za putovanja do Doboja i Sarajeva.

Tako će vozna karta do Doboja u jednom pravcu koštati 11,30 evra, dok će za povratno putovanje trebati 21 evro. Po ponudi "Sarajevo specijal", cena karte u jednom pravcu iznosiće 16,80 evra, odnosno 31 evro za povratnu kartu.

Dogovorom srpskih i bosansko-hercegovačkih železnica posle dužeg vremena, od 13. decembra, ponovo će biti uspostavljena redovna železnička linija između Beograda i Sarajeva.

Voz će, po redu vožnje, saobraćati svakodnevno iz Beograda u 8.15 sati i u povratku iz Sarajeva u 11.35 sati, tokom cele godine. (MONDO)Pogledaj i:

prevoz

,

voz

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Do Sarajeva za 19 evra?
"B&H erlajns" (Airlines) uspostaviće od ponedeljka, 17. maja, redovan avio saobraćaj na relaciji Sarajevo-Beograd-Sarajevo....
Poskupele karte
Avio-kompanije "Jat ervejz“, "Atlas džet“ i "Lotus er“ podigle su cene avio-prevoza u čarter saobraćaju za oko 10 od...
"Super Džambo" u "Lufthanz"-i
Nemačka aviokompanija Lufthanza (Lufthansa) predstavila je u svojoj floti prvi od pet aviona tipa "Erbas A380" (Airbus)....