Pocetna » Info » Prevoz » "Papren" za parkiranje
 
Prevoz | dodato 16.08.2010.
Detalji
Vlasti aerodroma Švehat ukazuju da je cena od 588 evra, koja je pomenuta u studiji cena za parking na kraće vremenske intervale.
 
 
Sa tarifom od 588 evra za nedelju dana parkiranja, parking na bečkom aerodromu Švehat je najskuplji u poređenju sa 17 nemačkih i 11 međunarodnih aerodroma.
Tako je to, kad želite da se parkirate u Beču.
Putnici, prema studiji portala Travel24.com plaćaju parking u Švehatu duplo skuplje nego u Minhenu (250 evra), šest puta više nego u Njujorku (96), a cena čak zasenjuje i aerodrome u drugim metropolama poput Londona- Hitrou (156), Tokija (128) ili Ciriha (151 evro).

Međutim, reč je o najskupljoj tarifi. Što se tiče povoljnije mesečne kartice za koju na Švehatu treba platiti u proseku 82 evra, što je i dalje još duplo skuplje nego na nemačkim aerodromima, ali je zato, u međunarodnom poređenju, negde na sredini liste.

Vlasti aerodroma Švehat ukazuju da je cena od 588 evra, koja je pomenuta u studiji cena za parking na kraće vremenske intervale, odnosno gde se preporučuje ostanak do tri sata. Takođe se ukazuje da na aerodromu postoje i parkirališta predviđena za duži ostanak po nižim cenama.

(Tanjug) 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Poskupele karte
Avio-kompanije "Jat ervejz“, "Atlas džet“ i "Lotus er“ podigle su cene avio-prevoza u čarter saobraćaju za oko 10 od...
Putujte vozom, spavajte u hostelu
Da je jeftino putovanje moguće, pokazuje i primer Roberta Kozme, studenta Fakulteta političkih nauka....
Stajaća mesta u avionu
"Rajaner" planira da za početak "stojeće letove" uvede na kratkim linijama, koje ne traju više od jednog sata....