Pocetna » Info » Prevoz » "Papren" za parkiranje
 
Prevoz | dodato 16.08.2010.
Detalji
Vlasti aerodroma Švehat ukazuju da je cena od 588 evra, koja je pomenuta u studiji cena za parking na kraće vremenske intervale.
 
 
Sa tarifom od 588 evra za nedelju dana parkiranja, parking na bečkom aerodromu Švehat je najskuplji u poređenju sa 17 nemačkih i 11 međunarodnih aerodroma.
Tako je to, kad želite da se parkirate u Beču.
Putnici, prema studiji portala Travel24.com plaćaju parking u Švehatu duplo skuplje nego u Minhenu (250 evra), šest puta više nego u Njujorku (96), a cena čak zasenjuje i aerodrome u drugim metropolama poput Londona- Hitrou (156), Tokija (128) ili Ciriha (151 evro).

Međutim, reč je o najskupljoj tarifi. Što se tiče povoljnije mesečne kartice za koju na Švehatu treba platiti u proseku 82 evra, što je i dalje još duplo skuplje nego na nemačkim aerodromima, ali je zato, u međunarodnom poređenju, negde na sredini liste.

Vlasti aerodroma Švehat ukazuju da je cena od 588 evra, koja je pomenuta u studiji cena za parking na kraće vremenske intervale, odnosno gde se preporučuje ostanak do tri sata. Takođe se ukazuje da na aerodromu postoje i parkirališta predviđena za duži ostanak po nižim cenama.

(Tanjug) 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Lete za Grčku uprkos štrajku
Oba leta, koja su za četvrtak planirana sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" prema Grčkoj biće obavljena....
Lista nebezbednih avioprevoznika
Evropska komisija objavila je novu listu aviokompanija kojima je zabranjen let u...
JAT: Od 25. oktobra zimski red letenja
Putnici "Jat Ervejza" moći će da putuju po zimskom redu letenja....