Pocetna » Info » Prevoz » "Papren" za parkiranje
 
Prevoz | dodato 16.08.2010.
Detalji
Vlasti aerodroma Švehat ukazuju da je cena od 588 evra, koja je pomenuta u studiji cena za parking na kraće vremenske intervale.
 
 
Sa tarifom od 588 evra za nedelju dana parkiranja, parking na bečkom aerodromu Švehat je najskuplji u poređenju sa 17 nemačkih i 11 međunarodnih aerodroma.
Tako je to, kad želite da se parkirate u Beču.
Putnici, prema studiji portala Travel24.com plaćaju parking u Švehatu duplo skuplje nego u Minhenu (250 evra), šest puta više nego u Njujorku (96), a cena čak zasenjuje i aerodrome u drugim metropolama poput Londona- Hitrou (156), Tokija (128) ili Ciriha (151 evro).

Međutim, reč je o najskupljoj tarifi. Što se tiče povoljnije mesečne kartice za koju na Švehatu treba platiti u proseku 82 evra, što je i dalje još duplo skuplje nego na nemačkim aerodromima, ali je zato, u međunarodnom poređenju, negde na sredini liste.

Vlasti aerodroma Švehat ukazuju da je cena od 588 evra, koja je pomenuta u studiji cena za parking na kraće vremenske intervale, odnosno gde se preporučuje ostanak do tri sata. Takođe se ukazuje da na aerodromu postoje i parkirališta predviđena za duži ostanak po nižim cenama.

(Tanjug) 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Vozom do Crne Gore?!
Prevoz vozovima između Srbije i Crne Gore od četvrtka će biti jeftiniji za 20 odsto, najavila je Željeznica Crne Gore....
Gužve na graničnim prelazima
Zadržavanje na svim graničnim prelazima tokom prethodne nedelje je bilo do pola sata, a na naplatnim rampama između pet i ...
SIA najbolji međunarodni avioprevoznik
SIA, glavni avioprevoznik zemalja jugoistočen Azije dobio je najviše...