Pocetna » Info » Prevoz » "Britiš ervejz" ukida letove
 
Prevoz | dodato 28.09.2010.
Detalji
Ova aviokompanija trenutno obavlja sedam letova sedmično između Beograda i Londona.
 
 
Aviokompanija "Britiš ervejz" (British Airways) najavila je da će od 30. novembra obustaviti letove na liniji Beograd-London.
Iz "Britiš ervejza" je saopšteno da će linija od beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" do londonskog "Hitroa" (Heathrow) biće ukinuta jer nije profitabilna.
"Bilo je teško doneti odluku o obustavi letova između Beograda i Londona. Međutim, ova ruta više nije održiva jer ne doprinosi profitabilnosti našeg poslovanja", izjavio je komercijalni menadžer "Britiš ervejza" za Balkan Emil Delibašev.

"Britiš ervejz" će kontaktirati putnike koji su rezervisali karte za letove iz Beograda posle 30. novembra 2010. da bi napravili alternativne aranžmane.

Ova aviokompanija trenutno obavlja sedam letova sedmično između Beograda i Londona.

Sa beogradskog aerodroma letove do Londona trenutno obavlja i mađarska niskotarifna aviokompanija "Vizer" (Wizz Air), koja leti do aerodroma "Luton".

(Beta) 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Do Sarajeva za 19 evra?
"B&H erlajns" (Airlines) uspostaviće od ponedeljka, 17. maja, redovan avio saobraćaj na relaciji Sarajevo-Beograd-Sarajevo....
"Papren" za parkiranje
Sa tarifom od 588 evra za nedelju dana parkiranja, parking na bečkom aerodromu Švehat je najskuplji u poređenju sa 17 nema...
Dugo ste u avionu?
Dugi međukontinentalni letovi su uglavnom veoma naporni, a mogu biti i opasni po zdravlje....