Pocetna » Aktuelno » FIRST minute ponude za zimu 2011 » KudaCOM.fm radio najomiljeniji
 
Detalji
Sve čestitke kolegama iz redakcije web radija KudaCOM.fm
Pogledaj još i ...
http://www.kudacom.fm
 
Radio KudaCOM.fm najomiljenija internet radio stanica u SrbijiRadio KudaCOM.fm najomiljenija internet radio stanica u SrbijiRadio KudaCOM.fm najomiljenija internet radio stanica u Srbiji
 
Prema poslednjim istraživanjima iz celokupne 2010.godine, koje sprovodi Microsoft i Google analytics, KudaCOM.fm radio je najomiljenija web radio stanica.
Mesečno preko 90.000 slušalaca!
Internet KudaCOM.fm radio počeo je sa radom pre 3 godine, krajem septembra 2008.godine.

Od samog početka, radio KudaCOM.fm koncipran je kao muzički radio koji emituje pop, rok i zabavne hitove uz kratke govorne segmente koji su informativni i sadržajni.

Muzička šema bazirana je na stranoj i domaćoj muzičkoj produkciji (80-tih, 70-tih pa i 60-tih), uz emitovanje i plasiranje savremene muzičke produkcije.

Prema poslednjim istraživanjima iz celokupne 2010.godine, koje sprovodi Microsoft i Google analytics, KudaCOM.fm radio je najomiljenija web radio stanica koju mesečno sluša preko 90.000 ljudi preko interneta.

Od samog osnivanja KudaCOM.fm radio ušao je u KudaCOM Team koji sačinjavaju još i web portal KudaZaVikend.com, portal KudaNaOdmor.com, portal KudaPoAuto.com, i ReSound muzički studio. 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Letovanje bez stresa i nerviranja
Pre nego što uplatite aranžman, dobro razmislite i obavezno na sajtu Agencije za privredne registre proverite...