Pocetna » Ponuda » Krstarenja » Maroko, Francuska, Španija, Gibraltar
 
Detalji
Polazak iz Beograda 23.04. – 03.05. 2009.
Cruise & Ferry Center Serbia
Tel.: +381 11 3283785
Fax.: +381 11 3283424
serbia@cruise-ferry-center.com

 
 
Deca Besplatno ! Deca do 18. godina u kabini sa dve odrasle osobe, plaćaju samo lučke takse.
Ponuda važi po prijavi najmanje 30 putnika ili do rasprodaje raspoloživih kapaciteta.
Krstarenje brodom Coral

1. Polazak autobusom iz Beograda ujutro, dolazak u Ljubljanu posle podne – noćenje u Ljubljani (ili u okolini Ljubljane).
2. Polazak autobusa u ranim jutarnjim satima iz Slovenije. Sa pauzama na autoputu predviđen je dolazak u Genovu oko 15:00 sati. Nakon dolaska u luku sledi check-in i ukrcaj na brod. Nakon smeštaja sledi večera i animacijski program.
3. Marseille je najstarija francuska luka, koju su otkrili grčki mornari u 6. veku pr.n.e. Bio je suparnik Kartagini i saveznik Rimu sa izuzetno bogatom kulturnom baštinom, što se može videti iz bogate arhitekture.
4. Barcelona je glavni grad Katalonije sa četiri miliona stanovnika, te vrlo posebna među svetskim metropolama. Stari deo grada predstavlja jedinstvenu mešavinu srednjevekovne i moderne arhitekture. Takođe je i olimpijski grad, grad umetnika i studentski grad.
5. Alicante, turistička prestonica Costa Blance sa odličnim vremenom i kilometrima dugim, prelepim peščanim plažama. Na volji vam je veliki izbor sportskih aktivnosti, shopinga i razgledanja kulturno-istorijskih znamenitosti.
6. Gibraltar, poseban mesto, deo Velike Britanije. Vrata Atlantskega okeana Englezi su osvojili i preuzelu u ratu sa špancima 1704. Razgledanje „The Rock-a“, atraktivnog i poznatog monolita i šetnja po tipično engleskoj „Main Street-u“, neke su od mogućnosti koje se ovde nude. U Tanger pristajemo popodne i do kraja dana provodimo u Maroku, upoznavajući arapsku kulturu. Radi strateškog položaja istorija ovog grada je vrlo bogata i burna. Već od njegovog nastanka na njega su uticale razne kulture doseljenih nacija, te se danas razvio u fascinantan grad koji oduševljava svojom mešavinom tradicije i razvoja.
7. Plovidbu po Atlantiku krunišemo obilaskom Casablance, jednog od najposećenijih mesta na afričkom kontinentu, kulturnu i ekonomsku prestolnicu Maroka. Bogat etnički sastav ovog trimilionskog grada je posledica istorijskih dogajanja, koja su za sobom ostavila obilje znamenitosti. Arhitektura Art Decco, stambena četvrt Anfa, trg Mohameda V. i džamija Hasana II, su samo neke od prelepih stvari, koje treba videti...
8. Malaga, je popularna destinacija za ljubitelje sunca, španske gostoljubivosti i hrane, te raznovrsne kupovine. Milionski grad predstavlja urbano središte Coste Del Sol. Možete prošetati po predivno uređenim ulicama istorijskog centra, sve do marokanske tvrđave Gibralfaro, palate Alcazaba i Picassovog muzeja. Svi koji se odluče za izlet u Granadu i posetu najlepšeg spomenika mavarske kulture – palate Alhambra, izlet započinjete ovde. Tehnički pristanak u Almeriji je predviđen za one, koji su bili na izletu u Granadi.
9. Dan plovidbe za sumiranje utisaka i doživljaja pređašnjih dana i za uživanje u bogatoj ponudi broda.
10. Predviđen dolazak broda u Genovu je oko 14:00, sledi iskrcavanje. Po pristanku broda skupljamo se i zajedno iskrcavamo i idemo u autobus sa našim oznakama. Sledi prevoz ka Sloveniji, gde je predviđen dolazak u večernjim satima.
11. U ranim satima povratak u Beograd

Cena uključuje:
krstarenje po programu, predstavnika na brodu, smeštaj u izabranoj kategoriji kabine, prošireni puni pansion ( doručak, ručak, večera, ponoćni bife ), kapetanovu večeru, zabavni večernji program, predstave i animacije, sportske aktivnosti, upotrebu bazena, saune, fitnesa ...

Cena ne uključuje:
lične troškove, napojnice, fakultativne izlete, osiguranja.

 
 
 
NAGRADNA IGRA
Poklanjamo Vam dva osnovna kursa računara u trajanju od 5 dana u Obrazovnom centru "Montana"!...
SRODNE TEME
Persijski zaliv i Dubai
COSTA VICTORIA, jedan od 14 brodova kompanije costacruises, izgrađen 1996. Dugacak je 247m i ima 964 kabine rasporedejnih na...
Krstarenje Nilom
Program “Krstarenje Nilom” obuhvata većinu značajnih mesta u Egiptu, od slavnog grada Aleksandrije, do 1500 kilometara ...
Krstarenje Mediteranom
Nakon doručka polazak za Barselonu. Dolazak u prepodnevnim satima i obilazak grada: odlazak do Gaudijevog parka, Sagrada Fam...